Ο Ερντογάν τραβά το σχοινί στην κόντρα με την Ολλανδία και Τούρκοι χάκερς κάνουν ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ αβέρτα

Πως αντέδρασαν Γιούνκερ και Σόιμπλε

Σε αντιπαράθεση Ευρώπης-Τουρκίας εξελίσσεται η διαμάχη Ερντογάν Ολλανδίας με την Άγκυρα να εκτοξεύει απειλές εναντίον όλων.

Αναλυτικότερα....

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε πολλούς λογαριασμούς στο Twitter ανεβάζοντας το hashtag “Ολλανδία Ναζί” και “Γερμανία ναζιστές”.

Ο Ερντογάν τραβά και πάλι το σκοινί με νέες δηλώσεις κατά της Ολλανδίας. «Οι Ολλανδοί δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον πολιτισμένο, ούτε με τον σύγχρονο κόσμο. Είναι αυτοί που σφάγιασαν περισσότερους από 8.000 μουσουλμάνους στη Σρεμπρένιτσα», τόνισε.

Η Άγκυρα συνεχίζει να εκτοξεύει  απειλές εναντίον όλων, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά το χαρτί του μεταναστευτικού.

Παράλληλα, τούρκοι χάκερς εξαπέλυσαν ευρείας κλίμακας κυβερνοεπίθεση στο Twitter. Οι λογαριασμοί μεγάλων διεθνών οργανισμών όπως η Unicef και η Διεθνής Αμνηστία γέμισαν με hashtags, όπως ναζιστική Γερμανία και ναζιστική Ολλανδία.

Παραβιάστηκαν οι λογαριασμοί του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, του Bloomberg, του BBC, του Forbes, του Reuters Ιαπωνίας,  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ακόμη και του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη. 

«Δεν θα δεχθώ ποτέ αυτήν τη σύγκριση μεταξύ των Ναζί και των σημερινών κυβερνήσεων», διεμήνυσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας του Βερολίνου προς την Άγκυρα απάντησε «Η απάντηση είναι ναι. Αλλά φυσικά η Τουρκία πρέπει να διατηρήσει ή να ξαναδημιουργήσει τις (αναγκαίες) προϋποθέσεις, αφού αυτήν την στιγμή η κατάσταση είναι για να... κλαίει κανείς».

Η τουρκική στάση εξακολουθεί να προκαλεί έντονη πολιτική αντιπαράθεση στην Ολλανδία.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του  Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top