ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Τον κυνηγούσε με...μπαλτά επειδή δεν άντεχε το ροχαλητό του!

Σκηνές φρίκης σε εργοστάσιο στην Κίνα

Αν ροχαλίζετε, ξανασκεφτείτε το! Σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα, ένας εργαζόμενος άρχισε να κυνηγάει τον συγκάτοικό του με…μπαλτά, επειδή δεν άντεχε το ροχαλητό του.

Ναι, καλά διαβάσατε. Δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του εργοστασίου που δείχνει τον εργάτη Χονγκ, με έναν μπαλτά στο χέρι, να κυνηγάει τον συνάδελφό του, Γουανγκ, στον διάδρομο που βρίσκονται οι κοιτώνες. Ο Γουανγκ υπέστη σοβαρά τραύματα στην πλάτη και τα πόδια του.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Φεβρουαρίου σε εργοστάσιο της πόλης Γουένζου. Και οι δυο άντρες ροχαλίζουν πολύ κι έτσι μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, για να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους εργάτες τη νύχτα. Το πρόβλημα δεν λύθηκε έτσι, όμως, καθώς οι δυο άντρες άρχισαν να παραπονιούνται ο ένας για το ροχαλητό του άλλου.

Ο Γουανγκ, περιγράφοντας το περιστατικό στους δημοσιογράφους, είπε ότι ένιωσε αρχικά κάτι να χτυπάει το πρόσωπό του, την ώρα που κοιμόταν. «Ξύπνησα και είδα τον Χονγκ να κρατάει ένα χασαπομάχαιρο δίπλα στο κρεβάτι μου. Είχα αίματα σε όλο μου το πρόσωπο!».

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τον ημίγυμνο Γουανγκ να τρέχει στον διάδρομο με ένα σεντόνι, όσο ο Χονγκ τον κυνηγούσε ασταμάτητος, κρατώντας ένα δαδί στο ένα χέρι και τον μπαλτά στο άλλο. Τελικά, ο Γουονγκ κατέρρευσε στον διάδρομο. Ο Χονγκ τον στρίμωξε σε μια γωνία και άρχισε να τον χτυπά στο σώμα.

Οι συνάδελφοι των ανδρών φώναξαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο αμέσως. Ο Χονγκ συνελήφθη, ενώ ο Γουανγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

 



 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top