Σύμβουλος Τραμπ: Ο Ομπάμα «κρυβόταν» στον φούρνο μικροκυμάτων-Μας παρακολουθούσε

Ομπάμα Τραμπ φούρνος μικροκυμάτων

Η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Κέλιαν Κόνγουεϊ, η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν κάθισε με τα πόδια - αλλά χωρίς παπούτσια - πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου, ξαναχτυπά!

Η Κόνγουεϊ επανέρχεται στο θέμα των υποτιθέμενων παρακολουθήσεων του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη από τον Μπαράκ Ομπάμα, κάνοντας απίστευτες δηλώσεις.

«Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον. Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον μέσω του τηλεφώνου του, της τηλεόρασής του, πολλών άλλων μέσων. Θα μπορούσε να γίνει και με... φούρνους μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες! Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας παράγοντας της σύγχρονης ζωής», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Ο αβάσιμος ισχυρισμός έρχεται μετά από ανεπιβεβαίωτες καταγγελίες του Τραμπ πως ο Ομπάμα τον παρακολουθούσε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ προέτρεψε το υπουργείο Δικαιοσύνης να αμφισβητήσει τον ισχυρισμό του Τραμπ.

Από την πλευρά του ο Μπάρακ Ομπάμα, υποστηρίζει ότι ουδέποτε εκείνος, αλλά ούτε και οι αξιωματούχοι του διέταξαν την παρακολούθηση κανενός Αμερικανού πολίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top