Τη σοκαριστική στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου Σικόρσκι σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας με τους πέντε νεκρούς.

 

 

Το βίντεο ντοκουμέντο δημοσίευσε στο λογαριασμό στο twitter η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah. Η σκιά του μοιραίου ελικοπτέρου φαίνεται στον ουρανό και ακολουθούν η φωτιά από την πρόσκρουση και πυκνός μαύρος καπνός.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη την Παρασκευή στην περιοχή Büyükçekmece (Μπουγιουκτσεκμετζέ) της Κωνσταντινούπολης, το οποίο βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της τουρκικής μητρόπολης.

 

 

Το ελικόπτερο, τύπου Sikorsky S-72, συνετρίβη στις 11:21 το πρωί της Παρασκευής (10.03.2017) λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Είχε προορισμό τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη βορειοδυτική επαρχία Bilecek, για μια προγραμματισμένη για τις 12:00 συνάντηση.

Μετέφερε ένα στέλεχος του τουρκικού ομίλου φαρμακευτικών και οικιακών προϊόντων Eczacibasi και τέσσερις Ρώσους, ανάμεσά τους και τον διευθυντή ρωσικών επιχειρήσεων του ομίλου. Τις υπηκοότητες των θυμάτων έκανε γνωστές ο πρόεδρος της εταιρίας.

Tags: