Δεν θα πιστεύετε πώς αντέδρασε αυτό το παιδί μόλις είδε μπροστά του τη βασίλισσα Ελισάβετ- "Κόκκαλα" οι γονείς του

Το λες και αγενές...

Το πρώτο πράγμα που –κανονικά- κάνει κανείς, μόλις δει μπροστά του μια βασίλισσα, είναι υπόκλιση. Ένας τρίχρονος μπέμπης, όμως, είχε αντίθετη άποψη!

Ο μικρούλης κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες, καθώς κυκλοφόρησε βίντεο που τον δείχνει την ώρα που… γίνεται έξαλλος με τη βασίλισσα Ελισάβετ!

 

Στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου για τις Ένοπλες Δυνάμεις που συμμετείχαν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, όλη η βασιλική οικογένεια και οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Αγγλίας έδωσαν το παρόν. Την ώρα που θα αποχωρούσαν, μια γυναίκα στρατιωτικός, που υπηρέτησε στο Ιράκ, και ο σύζυγός της, αγκαλιά με το τρίχρονο αγοράκι τους, την περίμεναν υπομονετικά για να της δώσουν ένα μπουκέτο λουλούδια.

 

Η παρέα της βασίλισσας, απ’ ότι φαίνεται, δεν ενθουσίασε τον μικρό. Ξεκίνησε να αντιδρά νευρικά, να κρύβεται και να γυρίζει την πλάτη στην Ελισάβετ, προσπαθώντας να την αποφύγει με κάθε τρόπο. Μέχρι στο πάτωμα έπεσε και «χτυπιόταν». Η μονάρχης, από την άλλη, καθόταν ήσυχα κι υπομονετικά, περιμένοντας τον μικρό να ησυχάσει.

Τελικά, το μπουκέτο παραδόθηκε στη βασίλισσα, όχι, όμως, με τον τρόπο που είχαν φανταστεί οι γονείς του μικρού, που ήθελαν να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί, αλλά  με λίγη παραπάνω καθυστέρηση.

Αργότερα, ο μικρός Άλφι, όπως ονομάζεται ο μπόμπιρας, συνάντησε την πρωθυπουργό της χώρας του, Τερέζα Μέι, την οποία χαιρέτισε χαμογελώντας.

Άβυσσος η ψυχή!..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top