Τα πιο μαγικά σπήλαια του κόσμου σε ένα VIDEO-Εξωπραγματικές εικόνες!

Κόβουν την ανάσα τα γεωλογικά θαύματα

Μαγικές εικόνες από σπήλαια σε ολόκληρο τον πλανήτη κόβουν την ανάσα. Η φυσική ομορφιά του τοπίου , από την Παταγονία ως τη Νέα Ζηλανδία δημιουργεί ενα μοναδικό θέαμα το οποίο αξίζει κανείς να εξερευνήσει.

Όπως θα δείτε και στο videο, θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα είναι ένα καλά οργανωμένο σόου φώτων. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργούν χιλιάδες φωτεινά σκουλήκια στο φυσικό τους περιβάλλον, στο σπήλαιο Ρουακούρι στη Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα το οποίο δίνει λάμψη στους βραχώδεις τοίχους.

ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

Πρόκειται για ένα από τα γεωλογικά θαύματα του κόσμου. Το φαράγγι της Αντιλόπης , στη γη των Ινδιάνων στην Αριζόνα θυμίζει περισσότερο πίνακα ζωγραφικής παρά βραχώδη σχηματισμό. Το φαράγγι είναι αποτέλεσμα διάβρωσης, λόγω των πλημμυρών που συνέβαιναν στην περιοχή. Είναι διάσημο για τους ελικοειδείς διαδρόμους του οι οποίοι φωτίζονται ανάλογα με τη θέση του ηλίου.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ

Τα Μαρμάρινα Σπήλαια στην Παταγονία, αναδύονται από τη λίμνη Καρέρα, τα τιρκουαζ νερά της οποίας ανήκουν στην Αργεντινή, ενώ τα σπήλαια ανήκουν στη Χιλή. Οι επισκέπτες μπορούν να τα εξερευνήσουν με μια μικρή βάρκα ή καγιάκ, αλλά μόνο σε περιόδους που τα νερά της λίμνης είναι γαλήνια. Εκτιμάται ότι σχηματίστηκαν τα τελευταία 6.200 χρόνια εξαιτίας της διάβρωσης από το νερό.

ΚΑΒΑΚΟΥΝΑ: ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΡΑ

Βαθιά κρυμμένο μέσα στο τροπικό δάσος στο νησί Νέα Βρετανία στην Παπούα Νέα Γουϊνέα, βρίσκεται το  μαγευτικό σπήλαιο Καβακούνα. Πρόκειται για μια από τις πιο απομακρυσμένες σπηλιές στον πλανήτη η οποία από ψηλά μοιάζει με κρατήρα. Μέσα από το σπήλαιο περναει υπόγειο ποτάμι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top