O Τραμπ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στις γυναίκες και τον τρόλαραν δίχως αύριο!

Το Twitter του Αμερικανού Προέδρου «καταποντίστηκε» από ειρωνικά memes και «τιτιβίσματα»

Σήκωσαν το μεσαίο δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ

«Θύμα» άγριου τρολαρίσματος έπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε την… «φαεινή» ιδέα να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στις γυναίκες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με αποτέλεσμα οι χρήστες των social media να τον γλεντήσουν δίχως έλεος!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως:

«Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες και τους πολλούς ρόλους που υπηρετούν, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστό της κοινωνίας και της οικονομίας μας».

Το τι ακολούθησε μετά… δεν λέγεται, καθώς χιλιάδες χρήστες του Twitter έσπευσαν με ειρωνικά μηνύματα και memes, να του υπενθυμίσουν όλα αυτά τα σεξιστικά «μαργαριτάρια» που έχει πετάξει κατά καιρούς για το γυναικείο φύλο.

Αρκεί μόνο να σας θυμίσουμε ότι ο Τραμπ πριν την εκλογή του είχε «καυχηθεί» για το σημείο από το οποίο πιάνει τις γυναίκες, και είχε αναφερθεί πολλάκις με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για την πολιτική αντίπαλο του Χίλαρι Κλίντον.

Και επειδή οι χρήστες του Twitter δεν ξεχνάνε, έσπευσαν να του τα θυμίσουν, γράφοντας του μεταξύ άλλων:

«Βέβαια. Τις σέβεσαι ΤΟΣΟ πολύ που θεωρείς ότι είναι αποδεκτό να τις αρπάζεις από τα... (σ.σ. δεν μπορεί να δημοσιευτεί η λέξη που χρησιμοποιείται) επειδή είσαι διάσημος. Είσαι ένα γουρούνι».

«Επίσης, είναι ενδιαφέρον πως αναφέρεσαι στις γυναίκες που προσφέρουν. Δεν είναι εδώ για να σου προσφέρουν. Πολλές σιχαίνονται την ίδια σου την ύπαρξη»

«Το γεγονός πως βγαίνεις στο Twitter για να πεις "Έι, πραγματικά σέβομαι τις γυναίκες, ειλικρινά!", είναι απόδειξη πως δεν τις σέβεσαι»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top