ΣΟΚ στη Γαλλία- Σκότωσε 4μελή οικογένεια για τα κληρονομικά!

Η οικογένεια αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου

ΣΟΚ στη Γαλλία- Σκότωσε 4μελή οικογένεια για τα κληρονομι

Ένας Γάλλος αγνοούνταν, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, για περισσότερο από δυο εβδομάδες. Πηγές που έχουν επαφή με την έρευνα δήλωσαν σήμερα, Δευτέρα, ότι ο γαμπρός του άντρα, του 49χρονου Πασκάλ Τρεντέκ, ομολόγησε τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας.

Ο 49χρονος, μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του, Μπριζίτ, τον 21χρονο γιο τους, Σεμπαστιάν, και τη 18χρονη κόρη τους, Σαρλότ, είχε εξαφανιστεί από τις τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ταράξει τη Γαλλία.

Μετά από διεξοδικές έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος του Σεμπαστιάν και των γονιών του, στο σπίτι της οικογένειας Τρεντέκ στην Ναντ της δυτικής Γαλλίας, όχι, όμως, της 18χρονης κόρης. Εντοπίστηκαν, επιπλέον, ενδείξεις ότι έγιναν προσπάθειες καθαρισμού του χώρου.

Χθες, Κυριακή, συνελήφθησαν η αδερφή του Πασκάλ Τρεντέκ, μαζί με τον σύζυγό της κι ανακρίθηκαν. Πηγές θέλουν τον γαμπρό του Πασκάλ, το όνομα του οποίου δεν έχει βγει στη δημοσιότητα, να ομολογεί τη δολοφονία της οικογένειας Τρεντέκ, κατά τη διάρκεια καυγά για ζητήματα κληρονομιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top