Η ξανθιά με το μίνι και τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου δικαιολογείται: "Ήθελα την τέλεια φωτογραφία!"

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ χαρακτήρισε τα σχόλια των χρηστών του ίντερνετ «δηλητηριώδη»

Η ξανθιά με το μίνι και τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γρα

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της συμβούλου του Αμερικανού προέδρου, Κέλιαν Κόνγουεϊ, στις οποίες φαίνεται να κάθεται με τα πόδια - αλλά χωρίς παπούτσια - πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου, ενώ ο Τραμπ συναντάται με Αφροαμερικανούς πρυτάνεις πανεπιστημίων, όπως σας ενημέρωσε το star.gr.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Κόνγουεϊ να τραβά και μια φωτογραφία προκειμένου να την ανεβάσει στο Twitter.

H Κόνγουει, λοιπόν, μετά τον σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο εξαιτίας της επίμαχης φωτογραφίας, προσπάθησε να δικαιολογηθεί σε όσους την κατηγόρησαν για ασέβεια.  

Εξήγησε, λοιπόν, ότι «αναγκάστηκε» να ανέβει στον καναπέ, ώστε να τραβήξει την «τέλεια φωτογραφία».

«Μου ζητήθηκε να βγάλω μία φωτογραφία σε ένα κατάμεστο δωμάτιο, με τους εκπροσώπους του Τύπου πίσω μας. Και μου ζητήθηκε να βγάλω λήψη από συγκεκριμένη γωνία και ακριβώς αυτό έκανα», είπε η Κόνγουεϊ στο Φοξ. «Σίγουρα δεν ήθελα να δείξω ασέβεια. Δεν ήθελα να ανεβάσω τα πόδια μου στον καναπέ», συμπλήρωσε.

Η σύμβουλος του προέδρου δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τα σχόλια των χρηστών του ίντερνετ «δηλητηριώδη», προσθέτοντας ότι τα παιδιά της ενοχλήθηκαν. «Εχω διαρκή προστασία από τη Μυστική Υπηρεσία γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μας βλάψουν και ο κόσμος θα πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψη αυτό», είπε η Κόνγουεϊ.

Το ποτήρι, όμως, φαίνεται ότι είναι μισογεμάτο για την Κόνγουεϊ, καθώς πρόσθεσε ότι αν η επίμαχη φωτογραφία κάνει τους ανθρώπους να σέβονται τον Τραμπ και το αξίωμα του προέδρου, τότε το αποτέλεσμα είναι θετικό.



 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top