Την εκδίκησή της φαίνεται πως πήρε αυτή την φορά η Μελάνια Τραμπ, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, αποθεώθηκε από τον ίδιο αλλά και από τους παρευρισκόμενους!

Μπορεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου να πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της Πρώτης Κυρίας επειδή ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ την αγνόησε και απευθύνθηκε στην κόρη του Ιβάνκα, αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα.

Μελάνια και Ιβάνκα βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια διάταξη όπως και στην τελετή ορκωμοσίας. Μπροστά η ομολογουμένως απαστράπτουσα Μελάνια και λίγο πιο αριστερά ακριβώς πίσω της η Ιβάνκα.

Η κόρη του πλανητάρχη φάνηκε να την κοιτάζει με μισό μάτι τη στιγμή που τη χειροκροτούσαν όλοι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο και τα φλας των φωτογράφων είχαν αστράψει για να απαθανατίσουν τη λαμπερή παρουσία της.

Η Μελάνια επέλεξε μία total black δημιουργία, ξανά από τον Michael Kors. Ένα μαύρο ταγιέρ, κεντημένο με πούλιες και πέτρες και ένα βαθύ σκίσιμο στη φούστα. Και μια τεράστια ζώνη στη μέση, τελευταία τάση για φέτος.

Οσκαρική, όμως, ήταν και η εμφάνιση της κόρης του Αμερικανού Προέδρου η οποία, απέφυγε τις πούλιες! Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ασύμμετρο βυσσινί midi σατέν φόρεμα του σχεδιαστή Roland Mouret.