Βάφτηκε με αίμα η παρέλαση στο Ρίο – Άρμα έπεσε πάνω στο πλήθος

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Το διασημότερο καρναβάλι στον κόσμο, στο Ρίο Ντε Τζάνειο συγκέντρωσε και φέτος όλα τα βλέμματα. Σέξι βραζιλιανές, πληρώματα με ευφάνταστες στολές, εντυπωσιακά άρματα και πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες στην πιο φαντασμαγορική παρέλαση της χρονιάς...

Κι όμως η φετινή παρέλαση βάφτηκε με αίμα. Ένα τεράστιο άρμα, έπεσε πάνω στο πλήθος τραυματίζοντας σοβαρά 20 ανθρώπους.

Ο οδηγός του άρματος έχασε τον έλεγχο, κι έπεσε πάνω στους θεατές. Ο συνωστισμός δεν τους βοήθησε να διαφύγουν και κατέληξαν βαριά τραυματισμένοι στα νοσοκομεία. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Το σόου δίκοπη για αρκετή ωρα η ομάδα που ακολουθήσε στο σαμπαδρομιο προσευχήθηκε για τους τραυματίες και λίγο αργότερα η παρέλαση συνεχίστηκε κανονικά.

Στη Νέα Ορλεάνη το καρναβάλι ξεσάλωσε ντόπιους και επισκέπτες, πάρα το ατύχημα με τους 28 τραυματίες που προκάλεσε ένας μεθυσμένος οδηγός με το φορτηγό του...εντυπωσιακά άρματα και μπάντες, έκλεψαν την παράσταση σε ένα από τα πιο φημισμένα καρναβάλια του κόσμο.

Η γιορτή του Μαρντι Γκρα , αποτελεί θεσμό για τη Νέα Ορλεάνη που δεν σταμάτησε να γιορτάζει το καρναβάλι, ακόμα κι όταν η περιοχή χτυπήθηκε από τον τυφώνα Κατρίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top