Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Εγκατέλειψε τη δικηγορία για να γίνει ΠΟΡΝΗ

Χρεώνει 650 ευρώ τη βραδιά

Εγκατέλειψε τη δικηγορία για να γίνει ΠΟΡΝΗ

Στροφή στην καριέρα της έκανε μια 34χρονη Βραζιλιάνα, η οποία είδε ότι από τη δικηγορία δεν έβγαζε αρκετά λεφτά και αποφάσισε να ασχοληθεί με το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου… την πορνεία.

Η Κλαούντι ντε Μάρτσι παραιτήθηκε πέρσι από μια μεγάλη δικηγορική εταιρία και άρχισε να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και πολιτικούς, χρεώνοντάς τους 150 ευρώ την ώρα, ή 650 ευρώ τη βραδιά.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ιδέα για την αλλαγή της καριέρα της ήταν της μητέρας της, η οποία μετακόμισε κιόλας κοντά της για να τη στηρίξει στο ξεκίνημά της και φυσικά να απολαύσει κι αυτή τους… καρπούς των κόπων της κόρης της.

Ήδη τον πρώτο χρόνο εργασίας της ως συνοδός πολυτελείας έχει βγάλει 100.000 ευρώ, πολύ περισσότερα από όσα έβγαζε ως δικηγόρος.

«Μια μέρα, η μαμά μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ' όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα», είπε η 34χρονη και πρόσθεσε:

«Είχα ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά και δεν άντεχα την υποχρέωση να προσαρμόζομαι στην καθημερινή ρουτίνα των δικηγόρων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top