Η ΚΑΛΛΟΝΗ Πρώτη Κυρία της Αργεντινής ΕΣΒΗΣΕ από το χάρτη τη βασίλισσα της Ισπανίας – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το χαμόγελο και ο χολιγουντιανός της αέρας ξεθώριασαν τη μαύρη χλιδή της εστεμμένης

Πρώτη κυρία και Λετίσια

Μέχρι τώρα η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, εντυπωσίαζε τον τύπο με την κομψότητα και την ομορφιά της. Η εστεμμένη του ισπανικού θρόνου συνήθιζε να μαγεύει τα πλήθη, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε στο φινετσάτο πέρασμα της, ενώ η ιστορία της που από... δημοσιογράφος έγινε η σύζυγος του βασιλιά Φιλίππου ΣΤ΄ κέντριζε ακόμη περισσότερο τους κοινούς θνητούς, δίνοντας στο λαό την ελπίδα ότι τα πάντα είναι δυνατά σε αυτή τη ζωή…Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Λετίσια συνάντησε την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αουάντα.

Οι δυο γυναίκες συνόδευσαν τους συζύγους τους στο επίσημο δείπνο που παρέθετε ο βασιλιάς της Ισπανίας στο προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής και η θεά Αουάντα ΞΕΧΩΡΙΣΕ...

Η 43χρονη καλλονή σύζυγος του γοητευτικού προέδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι έκλεψε την παράσταση. Έλαμπε μέσα στην φανταστική παστέλ ροζ τουαλέτα της και κατάφερε να επισκιάσει την Λετίσια!

 

Η πρώτη κυρία της Αργεντινής είναι πρώην μοντέλο με καταγωγή από τη Συρία και το Λίβανο, ενώ και οι δυο γονείς της είναι μουσουλμάνοι. Μαζί της ο Μάκρι έχει αποκτήσει μια κόρη.

Τα ΜΜΕ στην Αργεντινή αναφέρουν ότι η Τζουλιάνα Αουάντα είναι «εκπαιδευμένη για να χαμογελάει»…. Όντως αν την παρατηρήσετε, σε όλες τις φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή, ενώ το στυλ και ο αέρας της, μόνο τυχαίος δεν είναι …

Η πανέμορφη Πρώτη Κυρία είναι κόρη ενός σχεδιαστή μόδας, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, και μεγάλωσε σε μια οικογένεια καλλιτεχνών αφού τα αδέλφια της έγιναν στυλίστες... γλύπτες και ηθοποιοί.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα χρώματα, υφάσματα και ρούχα, έκανε σπουδές σε βρετανικό κολλέγιο της Αργεντινής και ταξίδεψε πολύ στην Ευρώπη ως μοντέλο.

Η Τζουλιάνα Αουάντα εκτός από την οικογένεια της και την μόδα αγαπά πολύ και τα social media, όπου φροντίζει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τους followers της.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top