Σάλος με τις δηλώσεις του Μίλο Γιαννόπουλος για την παιδεραστία – Απολύθηκε από τη δουλειά του

Ακυρώθηκε και η έκδοση του βιβλίου του

Σάλος με τις δηλώσεις του Μίλο Γιαννόπουλος

Καλύτερα να μασά παρά να μιλά ο Ελληνοαμερικανός Μίλο Γιαννόπουλος, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του περί παιδεραστίας προκάλεσαν ντόμινο εξελίξεων στην προσωπική του ζωή.

Όπως μετέδωσε και το star.gr ο Μίλο Γιαννόπουλος σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας προσπάθησε να δικαιολογήσει τις σχέσεις ενηλίκων με 13χρονα παιδιά, λέγοντας ότι οι έφηβοι ακόμα και κάτω των 16 ετών είναι απολύτως ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για σεξουαλικές πράξεις με ενηλίκους.

Αυτό ήταν αρκετό, ώστε να ακυρωθεί η ομιλία του σε συνέδριο, αλλά και η έκδοση της βιογραφίας του.

Ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να υποβιβάσει τις εξελίξεις έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ότι είναι gay και πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο άνδρες.

Ήταν μάλιστα εκείνος, ο οποίος μέσω facebook ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε η έκδοση του βιβλίου του, ενώ όταν τρίτωσε το κακό και μαθεύτηκε ότι «παραιτήθηκε» και από την ιστοσελίδα Breitbart έκανε και νέα ανάρτηση ότι όλο αυτό δεν είναι το χειρότερο που του έχει συμβεί.

«Θα ήταν λάθος εκ μέρους μου το να επιτρέψω η δική μου λάθος επιλογή λέξεων να υποβαθμίσει το έργο των συναδέλφων μου. Γι’ αυτό τον λόγο παραιτούμαι», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top