H πρώην σύζυγος του Στρος Καν ΣΠΑΕΙ τη σιωπή της- Κυκλοφορεί βιβλίο για τα "20 χρόνια ψέματα"

Ήξερε για τις απιστίες του συζύγου της αλλά δεν έφευγε

H πρώην σύζυγος του Στρος Καν ΣΠΑΕΙ τη σιωπή της- Κυκλοφο

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σανκλέρ, υπήρξε ιδιαίτερα διακριτική στην προσωπική της ζωή. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, ο σύζυγός της, επικεφαλής τότε στο ΔΝΤ, συνελήφθη και εξεδιώχθη από το Ταμείο.

Η Σανκλέρ, διάσημη δημοσιογράφος της Γαλλίας, είχε υποστηρίξει τότε τον σύζυγό της και πλήρωσε τα πρόστιμα που του επέβαλε η δικαιοσύνη των ΗΠΑ. Τώρα, ήρθε η ώρα να μιλήσει, με το βιβλίο της, που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου με τίτλο «Chronique d'une France blessée» (Χρονικό μιας πληγωμένης Γαλλίας).

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του, η Σανκλέρ μίλησε στο Vanity Fair, σοκάροντας με την εξομολόγησή της: «Αυτή η περίοδος ίσως με ακολουθεί ως τον θάνατό μου», είπε συγκλονισμένη, για την ταραγμένη εποχή του σκανδάλου με την καμαριέρα.

Η δημοσιογράφος γνώριζε πολύ καλά τις απιστίες του πρώην συζύγου της, Στρος Καν, και πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που έχει συνείδηση του λάθους που έκανε. «Δεν ήξερα τίποτα, του είχα εμπιστοσύνη, δεν ρωτούσα τίποτα», παραδέχεται. «Υπάρχει η άρνηση της γυναίκας που δεν θέλει να ξέρει. Αλλά όταν είχα αμφιβολίες, και είχα αρκετές αμφιβολίες, ο Ντομινίκ με καθησύχαζε πάντα. Μόνο εσύ υπάρχεις για μένα, μου έλεγε» λέει, μιλώντας ανοιχτά για ένα θέμα που αφορά πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο, την απιστία.

Αναφερόμενη στο περιστατικό του Σοφιτέλ, η Σανκλέρ λέει ότι της ήταν αδύνατον να πιστέψει ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να είχε βιάσει μια γυναίκα. Μια κολλητή της φίλη, μάλιστα, την παρότρυνε να βγει από την κόλαση που ζούσε και να φύγει, εκείνη, όμως, δεν την άκουσε. Δεν ήθελε να τον εγκαταλείψει τη στιγμή που ήταν σε αδυναμία. «Δεν εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο όταν βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος». Όταν ξέσπασαν κι άλλα σκάνδαλα, όμως, με πόρνες σε γνωστό ξενοδοχείο, «ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», όπως γράφει το Vanity Fair.

Το 2012, η Αν Σανκλέρ έσπασε τα δεσμά και εγκατέλειψε τον σύζυγό της. «Αναρωτιέμαι αν είκοσι χρόνια από τη ζωή μου ήταν είκοσι χρόνια ψέματα», εξομολογείται στο γαλλικό περιοδικό.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης θέλουν την Αν Σανκλέρ να γνωρίζει την περίεργη συμπεριφορά του συζύγου της προς τις γυναίκες και τη βιαιότητά του.

Η εφημερίδα Liberation, μάλιστα, αποκάλυψε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε πτήση από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη. Εκεί, ο Στρος Καν φλέρταρε με εξαιρετικά άκομψο τρόπο μια αεροσυνοδό, φτάνοντας στο σημείο, μάλιστα, να της ζητήσει να κάνουν σεξ στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Εκείνη, του απάντησε με δύο ηχηρά χαστούκια.



 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top