ΣΟΚ στη Βαρκελώνη! Οδηγούσε "με τα χίλια" φορτηγό με φιάλες αερίου στο αντίθετο ρεύμα

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα

ΣΟΚ στη Βαρκελώνη! Οδηγούσε "με τα χίλια" φορτηγό με φιάλ

Αστυνομικοί στη Βαρκελώνη πυροβόλησαν και συνέλαβαν έναν οδηγό φορτηγού, καθώς είχε φορτώσει με φιάλες αερίου το όχημά του και κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Το φορτηγό παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα, στο πέρασμά του, ευτυχώς, όμως, δεν υπήρξαν σοβαρά τραυματισμένοι, παρά μόνο τρεις περαστικοί, που τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το φορτηγό και, αφού πυροβόλησαν τον οδηγό του, τον Χοακίμ Ρόμπιν Μπεργκρέν, τον συνέλαβαν. Ο Μπεργκρέν είναι σουηδικής καταγωγής, ενώ πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει και καταγωγή από το Πακιστάν, από τη μεριά της μητέρας του. 

Τα κίνητρα του Μπεργκρέν,  παραμένουν άγνωστα, προς το παρόν, και το περιστατικό ερευνάται, με τον δράστη να ανακρίνεται. O δράστης δεν τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών, θα περάσει, όμως, από ψυχιατρικές εξετάσεις.

Η καταλανική εφημερίδα El Periodico αναφέρει ότι το φορτηγό ήταν κλεμμένο από ένα ναυπηγείο κι ότι ο δράστης οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, πριν τον σταματήσει η αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top