Έγραψε απολογητικό γράμμα στον πρώην της κι εκείνος το διόρθωσε, το βαθμολόγησε και της το γύρισε πίσω!

Οι χρήστες του Twitter βοήθησαν στις διορθώσεις

Έγραψε απολογητικό γράμμα στον πρώην της κι εκείνος το δι

Μια κοπέλα στη Φλόριντα αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον πρώην της, για να του ζητήσει συγγνώμη για τον χωρισμό τους και να του προτείνει να τα ξαναβρούν. Σίγουρα, όμως, δεν περίμενε αυτή την αντίδραση.

Ο πρώην, που ονομάζεται Νικ Λουτζ, αποφάσισε να απαντήσει στην πρώην κοπέλα του, με τον εξής ευρηματικό τρόπο: διόρθωσε το γράμμα της, σαν να διορθώνει σχολική έκθεση, το βαθμολόγησε και της το έστειλε πίσω.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε με κόκκινο στυλό ορθογραφικά και συντακτικά λάθη κι ότι ο πρόλογός της ήταν πολύ μεγάλος, σε σχέση με το υπόλοιπο, τετρασέλιδο γράμμα. Τέλος, τη βαθμολόγησε με 61 στα 100.

Επιπλέον, ο Λουτζ υπογράμμισε πολλούς από τους ισχυρισμούς της πρώην του, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τα επιχειρήματά της. «Ισχυρίζεσαι ότι ποτέ δεν υπήρξε απιστία, αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου. Γιατί;» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Πριν στείλει την επιστολή πίσω στη δημιουργό της, ο Λουτζ τη δημοσίευσε στο Twitter, οι χρήστες του οποίου έσπευσαν να τον βοηθήσουν, εντοπίζοντας κι άλλα λάθη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο τυχερούλης Νικ δέχτηκε και πρόταση για ραντεβού!

Όσο για την πρώην, ο Λουτζ υποστηρίζει ότι είδε τις διορθώσεις και είναι «οκ με τον βαθμό της».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top