Το Λος Άντζελες σπάει τα ρεκόρ! Οι οδηγοί περνούν 104 ώρες τον χρόνο στο αυτοκίνητό τους μποτιλιαρισμένοι

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Δύση

Το Λος Άντζελες σπάει τα ρεκόρ! Οι οδηγοί περνούν 104 ώρε

Αν η Κηφισίας με ψιλόβροχο σας φαίνεται…εφιάλτης, σίγουρα θα παρηγορηθείτε, διαβάζοντας ότι το Λος Άντζελες είναι η πόλη με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις στον κόσμο σε ώρα αιχμής.

Δόθηκε στη δημοσιότητα μελέτη της εταιρείας INRIX, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον. Η εταιρεία συγκέντρωσε κι ανέλυσε δεδομένα κίνησης στους δρόμους και κατέληξε στο ότι οι ΗΠΑ είναι η χώρα με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Δύση, ενώ η χώρα με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κόσμο για το 2016 αναδείχθηκε η Ταϋλάνδη.

Συγκεκριμένα, η έρευνα θέλει τους οδηγούς στο Λος Άντζελες να πέρασαν, κατά μέσο όρο, 104 ώρες αιχμής στους δρόμους το 2016, κάνοντας την πόλη να φιγουράρει στη λίστα με τις πόλεις των ΗΠΑ με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα. Ακολουθούν η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, η Ατλάντα και το Μαϊάμι.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται, όμως, το χειρότερο οδικό τμήμα από πλευράς κίνησης στις ΗΠΑ και, συγκεκριμένα, είναι το Cross Bronx Expressway, όπου σε μια απόσταση 7,5 χιλιομέτρων, οι οδηγοί περνούν κατά μέσο όρο 86 ώρες τον χρόνο.

Η έρευνα, εξετάζοντας τις ώρες σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος που περνούν οι οδηγοί στα αυτοκίνητά τους, κατέληξαν ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι οδηγοί της Μόσχας.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top