ΓΥΜΝΗ στο ντους η μνηστή του νέου Αμερικανού ΥΠΟΙΚ

Σάλος από τις σκηνές ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί

ΓΥΜΝΗ στο ντους η μνηστή του νέου Αμερικανού ΥΠΟΙΚ

Ο Στίβεν Μνούτσιν, πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs, είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ που όρισε ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως για κακή του τύχη, η αρραβωνιαστικιά του Λουίζ Λίντον επισκίασε ακόμα και την ορκωμοσία του, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθαν άκρως πιπεράτες σκηνές από την ταινία θρίλερ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Λίντον βλέπετε είναι ηθοποιός και αν και μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, αφού έκανε δεύτερους ρόλους, τώρα, ως αρραβωνιαστικιά του… Τσάρου της Αμερικανικής οικονομίας ξεσήκωσε σάλο με τις καυτές σκηνές από την ταινία «Intruder» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σ’ αυτήν, η Λουίζ Λίντον εμφανίζεται γυμνή στο μπάνιο, αλλά και σε ερωτικές και άκρως αισθησιακές στιγμές με τον συμπρωταγωνιστή της.

Στο παρελθόν είχε προκαλέσει αίσθηση με τα αμφιλεγόμενα και… αναληθή απομνημονεύματά της, στα οποία περιέγραφε πώς έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών στην Αφρική.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν χαρακτηρίσει το βιβλίο της παραλήρημα ρατσισμού και ανακρίβειας, γεμάτο στερεότυπα.

«Πήγα στην Αφρική με την ελπίδα να βοηθήσω μερικούς από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου. Ωστόσο, το διάλειμμα ενός χρόνου από τις σπουδές μου μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν παγιδεύτηκα στον πόλεμο του Κονγκό. Είδα σκηνές βίας και ήρθα σε επαφή με λιοντάρια, ελέφαντες, κροκόδειλους και φίδια», γράφει στο βιβλίο της μεταξύ άλλων.

«Προσπαθούσα να μην σκέφτομαι τι θα κάνουν οι αντάρτες αν βρουν ένα κοκαλιάρικο λευκό ξένο κορίτσι με μακριά μαλλιά αγγέλου», σημειώνει σε άλλο σημείο, ενώ αλλού αναφέρει: «Ένα χαμογελαστό παιδί με κενό στα δόντια με HIV κάθισε στην αγκαλιά μου και έπινε αναψυκτικό».

Αποσπάσματα του συγκεκριμένου βιβλίου είχε δημοσιεύσει η Telegraph, και είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή κριτική η Λίντον.

Με τον Στίβεν Μνούτσιν γνωρίστηκαν σε ένα γκαλά περιβαλλοντικής ομάδας και από τότε έγιναν αχώριστοι. Οι φήμες μάλιστα θέλουν να αρραβωνιάστηκαν το καλοκαίρι και να ζουν στην έπαυλη του πρώην τραπεζίτης στο Μπελ Έιρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top