Aυτό θα πει «θερμή» υποδοχή: Η Μελάνια χούφτωσε την κυρία Νετανιάχου (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Η άβολη στιγμή την οποία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός

Tην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο Λευκό Οίκο έκανε η Μελάνια Τραμπ όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Μια οπτασία ντυμένη στα λευκά, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου, και την σύζυγό του, Σάρα Νετανιάχου.

Ωστόσο η υποδοχή της 46χρονης Μελάνια ήταν υπέρ… του δέοντος «θερμή», καθώς την ώρα που έμπαιναν στον Λευκό Οίκο με τους καλεσμένους τους, το χέρι της «κατέβηκε» τόσο πολύ, ώστε έφτασε αντί να αγγίζει την μέση της κυρίας Νετανιάχουν, να πιάνει… τα οπίσθια της.

Όπως είναι φυσικό, το άγρυπνο μάτι των φωτογράφων το… «τσάκωσε» το hot στιγμιότυπο για κακή τύχη της Μελάνια, και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου.

BILD: «ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ»-«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ»

Την Μελάνια περιέλαβε και η γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία σε άρθρο της αναφέρθηκε στο κατά λάθος χούφτωμα της κυρίας Νετανιάχου, γράφοντας ότι «η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υπέπεσε στο πρώτο της επίσημο ατόπημα».

Μάλιστα κατέληξε και στο συμπέρασμα πως «η Μελάνια  είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Στόχος της ήταν να κάνει καριέρα ως μοντέλο στις ΗΠΑ κι όχι να γίνει η σκιά του συζύγου της. Από την έκφρασή της καταλαβαίνει κανείς πως δεν είναι ευτυχισμένη ούτε στο γάμο της ούτε από τη ζωή της».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top