Ο έρωτας είναι...τρελός! Πώς γιορτάζουν τα ερωτευμένα ζευγάρια τον Άγιο Βαλεντίνο ανά τον κόσμο

Αυτή η γιορτινή μέρα διαθέτει τα πάντα!

Ας κάνουμε μια βόλτα στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα μας, να δούμε πώς γιόρτασαν οι ερωτευμένοι τον Άγιο Βαλεντίνο. Αυτή η γιορτινή μέρα διαθέτει τα πάντα! Πολλή Φαντασία, ιδιαίτερη τόλμη και παραδοσιακό...ρομαντισμό!

Στην Κροατία, ένα ερωτευμένο ζευγάρι και ο... κολλητός τους, γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια.... ελεύθερη πτώση  στον ουρανό της Αδριατικής,  πάνω από το... περίφημο "νησί των ερωτευμένων" που έχει σχήμα καρδιάς

Για τους Ιάπωνες ο έρωτας περνάει από το...στομάχι! Όχι με σοκολατάκια καρδούλες, αλλά με επιδόρπια και κοκτέιλ από...έντομα! Διάσημο μπαρ στο κεντρικό Τόκιο προσφέρει σε όσα ζευγάρια... αντέχουν,  καραμελωμένα σκουλήκια με αμύγδαλα, σουφλέ σοκολάτας με ζουμί Ταϊλανδέζικου κοριού και άλλες τέτοιες...λιχουδιές εναλλακτικής γαστριμαργικής κουλτούρας!

Πίσω σε μας και στη Μυτιλήνη! Η οδός Ερμού, όπου βρίσκεται ο καθολικός ναός της Φραγκοκκλησιάς, με τα λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου, γέμισε ζευγάρια, που μετρούν πολλά πολλά χρόνια κοινής ζωής. Στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" αποκαλύπτουν τα μυστικά της...ανθεκτικής στο χρόνο -  αγάπης τους, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Η Ελλάδα θέλει τον Βαλεντίνο της...παραδοσιακό. Άμαξες με άλογα, βόλτα στη στολισμένη πόλη της Μυτιλήνης, λουλούδια και και...αγκαλιές!

Μετά από όλα αυτά, πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου έρχεται να μας προσγειώσει στην εποχή της οικονομικής κρίσης, αποκαλύπτοντας πως ο ρομαντισμός... μπορεί να περιμένει! Σύμφωνα με όσα προκύπτουν οι γυναίκες των Δυτικών προαστίων, με χαμηλά εισοδήματα, προτιμούν την ασφάλεια και την πίστη από το άλλο τους μισό, απαξιώνοντας την ερωτική τους ζωή. Αντίθετα, οι γυναίκες με υψηλά εισοδήματα επιλέγουν την καλή ερωτική ζωή, επιβεβαιώνοντας την... άποψη πως «ο έρωτας θέλει γεμάτο στομάχι και μεταξωτά σεντόνια».

 

   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top