Ο απόλυτος πόνος και εφιάλτης μαζί: Την χειρούργησαν ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Ξύπνησε στο χειρουργικό τραπέζι λίγο πριν την πρώτη τομή-«Είχα παραλύσει»

Την χειρούργησαν ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Εξομολόγηση που σοκάρει έκανε μια γυναίκα από τον Καναδά, η οποία είχε την τρομερή ατυχία να χειρουργηθεί ενώ είχε τις αισθήσεις της, καθώς η ολική νάρκωση δεν είχε «πιάσει».

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν μπορούσε να αντιδράσει και να δείξει στους γιατρούς ότι είναι «ξύπνια», καθώς αδυνατούσε να κουνήσει τα άκρα της και τα μάτια της.

Η ίδια, μίλησε στο BBC για την περιπέτεια της, προκαλώντας ανατριχίλα με τα λόγια της.

Όλα έγιναν το 2008 όταν η 44χρονη τότε Donna Peter, μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια λαπαροσκοπική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, καθώς υπέφερε από βαριά αιμορραγία κατά την διάρκεια των περιόδων της.

Ωστόσο δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε, καθώς παρά την ολική νάρκωση, ξύπνησε και άκουσε τους νοσηλευτές και τους ήχους που έκαναν οι οθόνες, πιστεύοντας πως η επέμβαση είχε τελειώσει. Τότε όμως ήταν που:

Ένιωσα την πρώτη τομή - δεν έχω λόγια για να σας περιγράψω τον πόνο. Δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου, το πρώτο που προσπάθησα να κάνω ήταν να ανακαθίσω στη θέση μου αλλά δε μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωσα σαν κάτι να με κρατούσε κάτι. Ήθελα να μιλήσω, να κουνηθώ αλλά δε μπορούσα. Είχα παραλύσει, δε μπορούσα ούτε να κλάψω.Άκουγα τους χτύπους της καρδιάς μου στο μόνιτορ.Τους άκουγα να με εγχειρίζουν, τους άκουγα να μιλάνε. Ένιωσα τον χειρουργός κάνει αυτές τις τομές και να σπρώχνει μέσα στην κοιλιά μου τα όποια εργαλεία. Κατάφερα και κούνησα το πόδι μου για να τους δείξω ότι ήμουν ξύπνια, αλλά κάποιος έβαλε το χέρι του και το έβαλε στη θέση του. H επέμβαση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.

Η Donna Penner   αξίωσε και πέτυχε αποζημίωση, παρακολουθείται από θεραπευτή και μοιράζεται την ιστορία της, προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος ότι «συμβαίνουν και αυτά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top