Η καλλονή φοιτήτρια Νομικής του Χάρβαρντ που ταξιδεύει ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο-Απίστευτες φώτο

Επισκέπτεται εξωτικά νησιά και κάνει το Instagram της να παραμιλά

Το απόλυτο όνειρο ζει μια 22χρονη φοιτήτρια Νομικής του Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου Columbia, η οποία έχει κάνει το Instagram να παραμιλά, ταξιδεύοντας ΔΩΡΕΑΝ σε εξωτικά  νησιά προκειμένου να απαθανατίσει την θαλάσσια πανίδα τους.

Με το όνομα «moonstrucktraveller» στο Instagram, η καλλονή Sarah Cohan από το Σίδνεϊ, βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό με απίστευτες φωτογραφίες εξωτικών τοπίων απ΄όλο τον κόσμο.

Διαθέτοντας κορμί, αναλογίες και πρόσωπο μοντέλου, η 22χρονη φοιτήτρια επισκέπτεται ειδυλλιακούς τόπους και ονειρικούς προορισμούς με καταπράσινα νερά και ζώα εξωτικά.

Οι Νήσοι Κουκ, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, η Χαβάη και οι Μπαχάμες, είναι μερικοί μόνο από τους τόπους που έχει επισκεφθεί η Sarah, με τις εκπληκτικές φώτο να είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Αν αναρωτιέστε τώρα πώς καταφέρνει να κάνει τέτοια μακρινά ταξίδια (για τα οποία χρειάζεται κανείς μια περιουσία), δίχως να δίνει φράγκο, να σας ενημερώσουμε πως αρχικά έκανε τα ταξίδια με δικά της έξοδα.

Ωστόσο τα likes που άρχισαν να ανεβαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο Instagram (μέχρι στιγμής μετρά 250.000 likes), προσέλκυσαν χορηγούς αλλά και ξενοδοχεία που ήθελαν να διαφημιστούν, προσφέροντας της δωρεάν διαμονή.

Η ίδια έχει συνάψει συμφωνίες με χορηγούς, όπως τα γνωστά ξενοδοχεία Four Seasons και Ritz Carlton.

Μιλώντας στην Daily Mail, η 22χρονη Sarah δήλωσε πως «τα social media έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο».

Εκτός πάντως από τα ταξίδια τα οποία λατρεύει, η Sarah έχει μεγάλη αδυναμία και στις καταδύσεις.

Συγκεκριμένα, μεγάλη της αγάπη είναι οι φάλαινες τις οποίες φροντίζει συχνά να απαθανατίζει κάτω από το νερό:

«Όταν είμαι κάτω από το νερό και κολυμπάω με μια φάλαινα, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία - να βλέπεις ένα ζώο στο φυσικό του περιβάλλον και να είσαι σε θέση να αλληλεπιδράσεις μαζί τους, χωρίς να αισθάνεσαι φοβισμένος ή ευάλωτος».

Eκτός πάντως από τις φάλαινες, η 22χρονη Sarah δεν διστάζει να κολυμπήσει ακόμα και με... καρχαρίες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top