Τρελός χαμός με τον Τραμπ- Ανοίγει μέτωπα με τα διεθνή ΜΜΕ

"Κολλητός" του Ερντογάν

Μέτωπα παντού συνεχίζει να ανοίγει ο Ντόναλντ Τραμπ. Με τις δηλώσεις του προκαλεί τους ξένους ηγέτες ενώ καλά κρατεί και ο πόλεμος με τα ΜΜΕ.

Τα μένεα κατά των μέσων ενημέρωσης πνέει ο Λευκός Οίκος. Τους χρεώνει ολόκληρη λίστα με τρομοκρατικά χτυπήματα που δεν κάλυψαν επαρκώς.

Σε όλο τον πλανήτη εκδηλώνονται πλέον αντιδράσεις εναντίον του… Έντυπο στην Ιρλανδία έφτασε στο ακραίο σημείο να προτείνει τη δολοφονία του, γράφοντας στο εξώφυλλο "Γιατί όχι;"! Στην Αυστραλία, ο ελληνικής καταγωγής γερουσιαστής Νικ Ξενοφών έβαλε κάτω τον Τραμπ να τον... πατήσει, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Έξαλλος κι ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Μ. Μπόντεβικ. Τον κράτησαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον, επειδή είχε στο διαβατήριό του βίζα από το δαιμονοποιημένο Ιράν.

«Δε μου αρέσει καθόλου που (ο Τραμπ) αντιμετωπίζει ανθρώπους από μερικές μουσουλμανικές χώρες ως ομάδες και όχι ως άτομα, ούτε η προσέγγισή του προς τους άλλους ηγέτες, όπως τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας»​.

Ο Σον Σπάισερ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, δήλωσε ρητά ότι «το Ιράν γελιέται αν δεν καταλαβαίνει ότι ανέλαβε καθήκοντα νέος πρόεδρος».

 

Οι φιλίες με τον Ερντογάν

 

Με τον Ταγίπ Ερντογάν, πάντως, δεν τσακώθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως, επί 45 λεπτά χθες, Τρίτη, παζάρευαν στο τηλέφωνο. Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι στηρίζει την Άγκυρα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε φρένο στην αμερικανική στήριξη προς τους Κούρδους της Συρίας. Όσο για τη έκδοση του ιμάμη Γκιουλέν; Σιγή ιχθύος...

 

Οι διαδηλώσεις…καλά κρατούν!

 

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη οι διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ συνεχίζονται, με τον κόσμο να φωνάζει «Ντοναλντ Τραμπ φύγε!».

Όσοι δεν θέλουν τον Τραμπ, ονειρεύονται επάνοδο του Μπαράκ Ομπάμα. Βροχή μηνυμάτων έπεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το βίντεο όπου κάνει αεράτος kite surfing. Του ζητούν να σκίσει τα κύματα και να έρθει να τους σώσει!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top