Μυστήριος θάνατος ταράζει το παλάτι-Συγκλονισμένος ο Κάρολος! Έχασε έναν δικό του άνθρωπο

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η βαφτιστήρα του πρίγκιπα, Τάρα Παλμιέρ-Τόμκινσον

Βαφτιστήρα κάρολου

Η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου, Τάρα Παλμιέρ-Τόμκινσον (Tara Palmer-Tomkinson) βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες.

Η 45χρονη τηλεπερσόνα ήταν διάσημη για την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση .

Λίγους μήνες πριν, η Tara είχε μιλήσει στην Daily Mail για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της,  και είχε εκφράσει τους φόβους της ότι θα πεθάνει, αφού είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η αστυνομία ακόμη δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν ο θάνατός της προήλθε από την ασθένειά της ή από κάποιο άλλο λόγο, υποστηρίζει πάντως ότι δεν είναι ύποπτος.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της Τάρα Παλμιέρ-Τόμκινσον. «Eίμαστε συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι με τον θάνατο της. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια της Τάρα», είπαν οι ίδιοι.

 

 

 

Η Τάρα Παλμιέρ-Τόμκινσον γεννήθηκε το 1971 στο Χάμσαϊρ. Ο πατέρας της, Κάρολος Παλμιέρ-Τόμκινσον ήταν Ολυμπιονίκης σκιέρ και η μητέρα της λεγόταν Πατρίτσια. Όταν ήταν παιδί η Τάρα ονειρευόταν να γίνει πιανίστρια ή ιππέας, τελικά η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη Η Τάρα εργάστηκε σε τράπεζα στο Λονδίνο και στην συνέχεια έγινε διάσημη για την στήλη και τα άρθρα της στα έντυπα: The Sunday Times, The Spectator, The Mail on Sunday, GQ and Tatler.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top