ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Νύφη και καλεσμένοι «θάφτηκαν» κάτω από τα ερείπια όταν κατέρρευσε οροφή

Γάμος… «εφιάλτης» για το ζευγάρι που βρέθηκε παγιδευμένο κάτω από χαλάσματα

Η Sara και ο John Wenham, αποταμίευαν για πολλά χρόνια χρήματα, προκειμένου μια μέρα να καταφέρουν να παντρευτούν στην Κούβα.

Μετά από χρόνια στερήσεων, το ζευγάρι κατάφερε να ταξιδέψει στο νησί για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, μόνο που στο τέλος ο γάμος αλλά και γενικότερα η διαμονή τους, εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», ο γάμος του ζευγαριού από την Βρετανία, κόστισε συνολικά 25.000 λίρες, μόνο που αντί να τον χαρούν κόντεψαν να σκοτωθούν.

Τι συνέβη; Την ημέρα που το ζευγάρι είχε πάει να κανονίσει τις λεπτομέρειες του γάμου, η οροφή του λόμπι του ξενοδοχείου στο Sol Rio De Luna y Mares Hotel κατέρρευσε ξαφνικά, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει και εκείνους και τους καλεσμένους τους.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, με την 35χρονη νύφη, Sara Wenham, να περιγράφει τον εφιάλτη της:

«Τα πάντα ξαφνικά κατέρρευσαν και έπεσαν στο κεφάλι μας, με αποτέλεσμα να παγιδευτούμε από κάτω. Ήταν τόσο βαριά τα χαλάσματα που δεν μπορούσαμε να τα μετακινήσουμε ούτε να κουνηθούμε. Τρομοκρατήθηκα επειδή άκουγα τις κόρες μου να ουρλιάζουν κάτω από τα ερείπια και δεν μπορούσα να τις βοηθήσω. Έβλεπα το αίμα να τρέχει από το κεφάλι μου και σκέφτηκα πως πεθαίνω».

Τελικά μετά από αυτή την περιπέτεια κατάφεραν να παντρευτούν, με τη νύφη να έχει για… «ενθύμιο» ένα μεγάλο κόψιμο με ράμματα στο μέτωπό της, και τον γαμπρό να την «γλυτώνει» με μερικά σπασμένα πλευρά, τραυματισμένη σπλήνα και πολλές μελανιές.

Στην προκειμένη περίπτωση βλέπετε, δεν ισχύει το ρητό «μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top