ΦΡΙΚΗ! Έκρυβε στην αποθήκη τα λείψανα έξι βρεφών που είχε γεννήσει

Μακάβριο εύρημα στον Καναδά

Έκρυβε στην αποθήκη τα λείψανα έξι βρεφών που γέννησε

Ένοχη κρίθηκε τη Δευτέρα μια γυναίκα, η οποία έκρυβε σε αποθήκη που νοίκιαζε τα αποσυντεθειμένα λείψανα έξι βρεφών που είχε γεννήσει.

Η Άντρεα Γκίσμπρεχτ από τον Καναδά, συνελήφθη το 2014 όταν το προσωπικό της εταιρείας που διαχειριζόταν την αποθήκη, άνοιξε το χώρο, γιατί η γυναίκα δεν πλήρωνε το ενοίκιο και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα των λειψάνων.

Αμέσως οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία και η Γκίσμπρεχτ συνελήφθη.

Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου απαγγέλθηκαν εναντίον της έξι κατηγορίες για απόκρυψη κατά συρροή παιδικού σώματος, κατηγορίες που η κάθε μια επιφέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Η 43χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη. Όπως αποδείχθηκε τα λείψανα ανήκουν σε πέντε αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία βρίσκονταν σε ηλικία κύησης μεταξύ 34 και 40 εβδομάδων και είχαν τοποθετηθεί μέσα σε πλαστικές σακούλες και πλαστικούς κάδους.

Μάλιστα τα λείψανα ενός βρέφους είχαν καλυφθεί με τσιμέντο κι ενός άλλου με πούδρα που έμοιαζε με απορρυπαντικό, ενώ δεν μπορεί να πιστοποιηθεί η αιτία του θανάτους τους, καθώς βρίσκονταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Οι ειδικοί που εξέτασαν τα λείψανα, εκτιμούν ότι τα βρέφη γεννήθηκαν ζωντανά, ενώ μέσω DNA ταυτοποιήθηκε η σχέση με τη 43χρονη, η οποία με το σύζυγό της έχει δύο ακόμα παιδιά.

Πάντως, ο σύζυγός της είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι η Γκίσμπρεχτ είχε αποβάλλει αρκετές φορές κι είχε κάνει από εννέα έως έντεκα αμβλώσεις και ότι ο ίδιος γνώριζε για τις εγκυμοσύνες της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top