ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΛΙΔΗ! Μέσα στο εξοχικό του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς

Ένας πύργος στο οποίο έχει βάλει την πινελιά του ο νέος πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία-Πρώτη ανάρτηση: 07-02-2017 12:38

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΛΙΔΗ! Μέσα στο εξοχικό του Ντόναλντ Τραμπ

Εκτός από Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι δισεκατομμυριούχος με πάρα πολλά πολυτελή ακίνητα στην κατοχή του.

Ένα από αυτά και το Mar – a – Lago, ένα υπερχλιδάτο κλαμπ στο Παλμ Μπιτς που αποτελεί το εξοχικό του νέου Αμερικανού προέδρου.

Το Mar – a – Lago άνοιξε τις πύλες του επίσημα το 1927 και έγινε ιδιοκτησία του Τραμπ το 1985. Επί 10 χρόνια μάλιστα το χρησιμοποιούσε ως ιδιωτική κατοικία πριν το ανοίξει στο κοινό το 1995 και το αξιοποιήσει ως club για τους πλούσιους φίλους του.

Το εξοχικό του Τραμπ βρίσκεται πάνω στην παραλία του Παλμ Μπιτς σε μια τεράστια έκταση γης. Διαθέτει 128 δωμάτια και το μεγαλύτερο μέρος της κατοικίας είναι ιδιωτικής χρήσης από τον Τραμπ.

Χτίστηκε το 1924 από τον Edward Francis Hutton, έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζίτες της Αμερικής, και φιλοδοξούσε να γίνει το χειμερινό «ανάκτορο» των προέδρων των ΗΠΑ. Ωστόσο, ποτέ κανένας πρόεδρος δεν κατοίκησε εκεί, πριν τον Ντόναλντ Τραμπ.



Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί τους κανόνες του ισπανο-μαυριτανικού στιλ και θεωρείται ιστορικό κτίριο, ενώ επί Τραμπ πήρε το βραβείο 6-Star Diamond Award, που δίνει η American Academy of Hospitality Sciences.

Η πολυτέλεια στο εσωτερικό του φυσικά ξεχειλίζει και μάλιστα θυμίζει κατά πολύ το παλάτι των Βερσαλλιών.

Τοιχογραφίες, χρυσάφι, αγάλματα, πολυέλαιοι, όλα όσα δηλαδή λατρεύει ο υπερβολικός Τραμπ και η Μελάνια βρίσκονται σε πληθώρα στο πολυτελές εξοχικό.

Κι επειδή ο Τραμπ αυτό που θέλει πάνω από όλα είναι να βγάζει χρήματα, για να εγγραφεί κάποιος στο κλαμπ Mar – a – Lago πρέπει να πληρώσει 200.000 δολάρια για εγγραφή, συν έναν ετήσιο φόρο 14.000 δολάρια και 2.000 για να επιτραπεί η είσοδος στην τραπεζαρία.

Στο κλαμπ γίνονται γάμοι, επίσημες εκδηλώσεις, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Τραμπ πηγαίνει εκεί για να ξεκουράζεται να παίζει γκολφ και να απολαμβάνει τη χλιδή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top