Η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε ξανά στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά από την ορκωμοσία του και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν!

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε την Παρασκευή όπου ταξίδεψε στο Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα και εκεί τον περίμενε η Μελάνια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ την αγκάλιασε, την έπιασε από το χέρι και περπάτησαν μαζί ενώ της άνοιξε την πόρτα του αμαξιού για να... περάσει πρώτη! Και εκείνη όμως έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο κοντό φόρεμα της που άφηνε ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Η Μελάνια, αυτή τη φορά, χαμογελούσε συνέχεια. Μάλιστα, άφησε τα ψηλοτάκουνα της στην ντουλάπα της και φόρεσε κόκκινες μπαρέτες και μια ίδιου χρώματος τσάντα.

Το πλήθος ζητωκραύγαζε για τον Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη άνω κάτω με την υπογραφή του αντιμεταναστευτικού διατάγματος προκαλώντας διαδηλώσεις και οργή εντός και εκτός συνόρων των ΗΠΑ.

Εκείνος είπε στο πλήθος: «Σας το είπα ότι θα γίνω Πρόεδρος των ΗΠΑ». Μετά από τις δηλώσεις του, προχώρησε μαζί με την σύζυγο του στο προεδρικό αμάξι.