ΕΛΕΟΣ! Χρησιμοποίησε τον θάνατο της μάνας του για να κατηγορήσει τον Τραμπ

Ψέματα φαίνεται ότι έλεγε ο νεαρός Ιρακινός, ότι η μαμά του πέθανε εξαιτίας της απαγόρευσης εισόδου

Ο ηγέτης σε τζαμί του Ντίαρμπορν μίλησε στο FOX 2 κι επιβεβαίωσε ότι άντρας που έκλαιγε κι οδυρόταν ότι πέθανε η μητέρα του, εξαιτίας της απόφασης Τραμπ περί αποκλεισμού εισόδου στις ΗΠΑ, είπε ψέματα.

Συγκεκριμένα, ο ιμάμης Χουσάμ Αλ Χουσαϊνί, υποστήριξε ότι η μητέρα του Μάικ Χάγκερ δεν πέθανε εκείνο το Σαββατοκύριακο που επιβλήθηκε η απαγόρευση εισόδου από αραβικές χώρες, αλλά καιρό πριν από την υπογραφή του σχετικού διατάγματος.

Ο Μάικ Χάγκερ, την προηγούμενη Τρίτη, έλεγε στο FOX 2 ότι απαγόρευσαν στην οικογένειά του να επιστρέψει στο Μίσιγκαν από το Ιράκ, συμπεριλαμβανομένης και της άρρωστης μητέρας του. Υποστήριζε, μάλιστα, ότι η μητέρα του πέθανε στο Ιράκ το Σάββατο ενώ ο ίδιος ταξίδευε στις ΗΠΑ κι ότι το διάταγμα Τραμπ τον έκανε να χάσει την οικογένειά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας, το FOX 2 ερεύνησε τους ισχυρισμούς του νεαρού άνδρα κι ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε ήδη πεθάνει πέντε ημέρες νωρίτερα, στις 22 Ιανουαρίου 2017. Έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και λάμβανε θεραπεία στο Μίσιγκαν, όπου ζούσε, πριν ταξιδέψει στο Ιράκ για να επισκεφθεί την οικογένειά της.

Ο ιμάμης επεσήμανε στο FOX 2 ότι "είναι αλήθεια. Πέθανε τη Δευτέρα, στις 22 Ιανουαρίου, πέντε ημέρες πριν από την επιβολή της απαγόρευσης". Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι ο Χάγκερ επικοινώνησε μαζί του στις 19 Ιανουαρίου και του είπε πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη και πως θα γυρνούσε στο Ιράκ μαζί της. «Πέθανε εκεί και ένα άλλο τζαμί εδώ προσευχήθηκε στη μνήμη της».

Το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ ταξιδιωτών από το το Ιράκ, Ιράν, το Σουδάν, τη Συρία, τη Λιβύη, την Υεμένη και τη Σομαλία, ως μέσο πρόληψης τρομοκρατικών χτυπημάτων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top