ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ για τον θάνατο της γυναίκας του- ΣΚΟΤΩΣΕ τον ΦΟΝΙΑ της!

Συνελήφθη και περιμένει να δικαστεί.

ΤΡΟΜΕΡΟ: Άνδρας ΣΚΟΤΩΣΕ τον ΦΟΝΙΑ της γυναίκας του

Ένας άνδρας κυνήγησε τον οδηγό που σκότωσε τη γυναίκα του και τον πυροβόλησε, αφού πρώτα φρόντισε να αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook, βάζοντας μία του ηθοποιού Ράσελ Κρόου από την ταινία «ο Μονομάχος».

Ο Φάμπιο Ντι Λέλο έχασε τη σύζυγό του πέρυσι, όταν ο Ίταλο Ντ’ Ελίζα τη σκότωσε άθελά του με το αυτοκίνητό του, όταν παραβίασε κόκκινο φανάρι.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook με μία του Μάξιμου από την ταινία «ο Μονομάχος», ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής Ράσελ Κρόου λέει, κάποια στιγμή: «Πατέρας ενός δολοφονημένου γιου, σύζυγος μιας δολοφονημένης γυναίκας. Και θα πάρω την εκδίκησή μου, σε αυτή ή στην επόμενη ζωή».

Ο Ντι Λέλο πυροβόλησε τον Ντ’ Ελίζα έξω από μια καφετέρεια, πριν επισκεφτεί τον τάφο της συζύγου του, για να τοποθετήσει το όπλο του πάνω του.

Οι δικηγόροι του Ντι Λέλο υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους φοβήθηκε ότι ο φονιάς της γυναίκας του δεν θα τιμωρηθεί επαρκώς από το δικαστήριο κι ότι αποφάσισε να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του. Ανέφεραν ότι ο Ντι Λέλο βρισκόταν σε σοκ και κατάθλιψη, εξαιτίας του χαμού της συζύγου του, δηλώνουν, όμως, έκπληκτοι με την αντίδραση και την πράξη του. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι «δεν έχει καμία εμπειρία στον χειρισμό όπλου» κι ότι «η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ εύθραυστη».

Ο δράστης συνελήφθη και περιμένει να δικαστεί.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top