ΣΑΛΟΣ με τον Τραμπ- Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Αυστραλό Πρωθυπουργό!

Η φωτογραφία του έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια…ιδιαίτερη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η επίμαχη φωτογραφία δείχνει τον Πλανητάρχη να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια ενός έντονου τηλεφωνήματος με τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Μάλκολμ Τέρνμπουλ.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr, o Τραμπ μιλούσε στο τηλέφωνο χθες, Τετάρτη, με τον Τέρνμπουλ, συνομιλία που ο Αμερικανός Πρόεδρος χαρακτήρισε «μακράν τη χειρότερη». 

Λέγεται ότι οι δυο άνδρες τσακώθηκαν άσχημα και λογόφεραν. Η κλήση ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει μία ώρα, ο Τραμπ, όμως, έκλεισε απότομα το τηλέφωνο μετά από μόλις 25 λεπτά, καθώς μια συζήτηση για το μεταναστευτικό και τις συμφωνίες ΗΠΑ- Αυστραλίας άναψε τα αίματα!

Η υβριστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Twitter και οι χρήστες υποστηρίζουν ότι …αποδέκτης της χειρονομίας ήταν ο συνομιλητής του, στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Παρατηρείτε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο στο τηλέφωνο, στο ύψος του προσώπου του; Προσπαθεί να μας πει κάτι;»

Ο Τραμπ φώναζε ότι μίλησε με άλλους 4 αρχηγούς κρατών εκείνη την ημέρα, ένας, όμως, μόνο, κατάφερε να τον βγάλει από τα ρούχα του.

Ο Τέρνμπουλ, από τη μεριά του, αρνήθηκε να σχολιάσει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top