Sex and the...New York City με την Μελάνια! Βγήκε έξω εν μέσω διαδηλώσεων η πρώτη κυρία!

Αψήφησε τις διαδηλώσεις και συνόδευσε τον αγαπημένο της γιο, έχοντας μαζί της πολλούς σωματοφύλακες

Μπορεί πολλές πόλεις των ΗΠΑ να μοιάζουν με καζάνι που βράζει, λόγω των διαδηλώσεων που γίνονται ενάντια στο διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο περιορίζει την είσοδο στην Αμερική για ταξιδιώτες από επτά χώρες, με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, ωστόσο η Μελάνια δεν πτοείται!

Η κυρία Τραμπ, σαν άλλη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex and the City, βγήκε στους… δρόμους της Νέας Υόρκης, ντυμένη στην τρίχα, έχοντας στο πλευρό της, τον 10χρονο γιος της Μπάρον.

Η Μελάνια, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, είχε μαζί της πολλούς σωματοφύλακες και οχήματα των Μυστικών Υπηρεσιών. Φορούσε πανάκριβες nude γόβες και ένα λευκό υπέροχο παλτό! Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και το μακιγιάζ της κινούνταν σε απαλούς τόνους .

Μετά τη σύντομη βόλτα τους που διήρκησε 20 λεπτά, μητέρα και γιος μπήκαν ξανά στο όχημα που τους μετέφερε πίσω στο ρετιρέ στον Πύργο Τραμπ, στην καρδιά του Μανχάταν .

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να είχε εξομολογηθεί ότι ο γιος της πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πως η ίδια προτιμούσε να μην ακολουθεί παντού τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο Μπάρον είχε ανάγκη τουλάχιστον ένα γονιό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πλανητάρχης κοιμάται μόνος (λέμε τώρα) στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον! Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει η σχολική χρονιά του 10χρονου Μπάρον τον Ιούνιο. Η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα και ο σύζυγός της, όμως, έχουν ήδη μετακομίσει στην Ουάσιγκτον για να είναι κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο και ζουν μάλιστα σε ένα υπέροχο σπίτι, στη γειτονιά των Ομπάμα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top