Στο στόχαστρο και πάλι η Μελάνια: «Τρώει» σπαγγέτι με διαμάντια και προκαλεί το Μεξικό

Η (παλιά) φωτογράφιση που (ξανά)κυκλοφόρησε την πιο άτυχη στιγμή

Η Μελάνια τρώει διαμάντια και προκαλεί το Μεξικό

Στο μάτι του κυκλώνα για ακόμα μια φορά και μάλιστα… άθελά της, βρέθηκε η Μελάνια Τραμπ που έχει γίνει κάτι σαν σάκος του μποξ. Όποιος μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ και αυτά που κάνει, βγάζει τα νεύρα του στην νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Τι συνέβη; Η 46χρονη από την Σλοβενία ποζάρει στο εξώφυλλο του Μεξικάνικου «Vanity Fair» τρώγοντας «σπαγγέτι» από διαμάντια, ρουμπίνια και άλλους πολύτιμους λίθους, που κοστίζουν μια περιουσία.

Φορώντας άλλα τόσα στα χέρια, η Μελάνια στήνεται στο φακό φορώντας ένα σικάτο άσπρο φόρεμα και ένα πλατύ λαμπερό χαμόγελο.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η 46χρονη νέα Πρώτη Κυρία πίνει ένα ρόφημα γεμάτο μέχρι πάνω με διαμάντια.

Πού είναι το κακό σε όλο αυτό; Η εν λόγω φωτογράφιση δεν είναι καινούργια αλλά περσινή. Πρωτοδημοσιεύτηκε την Άνοιξη του 2016 στο GQ, το οποίο ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο με το «Vanity Fair» (Conde Nast).

Ωστόσο η εξοργιστική απόφαση του Τραμπ να χτίσει ένα τεράστιο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα το εν λόγω εξώφυλλο να ξανάρθει στη δημοσιότητα την πιο κακή στιγμή (για την Μελάνια).

Και όπως είναι φυσικό, τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά, με τα social media να παίρνουν φωτιά, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω φωτογράφιση «εξευτελιστική», και κατηγορώντας την συντακτική ομάδα του περιοδικού ότι τους προκάλεσε μία «πικρή γεύση».

Μάλιστα η Μεξικανή διανοούμενη Denise Dresser ευχαρίστησε, με έναν ειρωνικό τρόπο το περιοδικό για το εξώφυλλο, μέσω Twitter:

«Είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα ευαισθησίας, εμπάθειας, πατριωτισμού και συντακτικής νοημοσύνης» έγραψε.

Όσο για την συντακτική ομάδα του «Vanity Fair»; Απάντησε πως το εξώφυλλο ναι μεν δημοσιεύθηκε σε «μία δύσκολη στιγμή» για τις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά ακολούθησε τη γραμμή του για «ανεξάρτητη και κριτική στάση απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα και τους ανθρώπους της επικαιρότητας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top