Ποιος είδε τη Μελάνια και δεν τη φοβήθηκε! Έξαλλη σου λέει είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με όσους επιτίθενται στην ίδια και στο 10χρονο γιο της Μπάρον και πλέον έχει αποφασίσει να απαντά, όχι η ίδια φυσικά, αλλά μέσω του δικηγόρου της.

 Ο Μάικλ Κοέν, προσωπικός δικηγόρος του νέου προέδρου θέλησε λοιπόν να βάλει στη θέση της την ηθοποιό Τσέλσι Χάντερ, η οποία σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή της στο Variety είπε ότι «η Μελάνια μετά βίας μιλάει αγγλικά».

Δεν αρκέστηκε μάλιστα σε αυτό και μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter έγραψε:

«Φώναξέ με αν χρειάζεσαι βοήθεια @MELANIATRUMP».

«Ντροπή σου Τσέλσι Χάντερ που επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στην Πρώτη Κυρία μας, με έναν τέτοιο κατάπτυστο τρόπο», δήλωσε στο Page Six ο Κοέν και πρόσθεσε:

«Μην ξεγελιέστε από την προφορά της. Η Μελάνια είναι ευφυής και μιλάει με ευκρίνεια. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η Πρώτη μας Κυρία μιλάει πολλές γλώσσες».

Στο Λευκό Οίκο μάλιστα θα δημιουργήσουν ένα ολόκληρο επιτελείο που η μοναδική του δουλειά θα είναι να απαντάει στα αρνητικά σχόλια και τις κακίες που γράφονται για τη Μελάνια Τραμπ.

Σύμφωνα με το Page Six της ομάδας θα ηγείται η Στάφανι Γουίστον Γούλκοφ, φίλη της Μελάνια, πρώην συντάκτρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Galla, που μαζί με τον Τομ Μπάρακ διοργάνωσαν την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Τέλος, από τον Λευκό Οίκο ήδη έχει ζητηθεί από τα μέσα ενημέρωσης να μην επιτίθενται στον 10χρονο Μπάρον μέσα από μία λιτή ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Υπάρχει μία μακρά παράδοση που παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά των Προέδρων να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο».

Tags: