ΤΡΕΛΟ! Εστιατόριο βγαλμένο από ΡΩΜΑΙΚΑ ΟΡΓΙΑ –ΦΩΤΟ

Προκαλεί το εστιατόριο γυμνιστών που άνοιξε στην Τενερίφη

ΤΡΕΛΟ! Εστιατόριο βγαλμένο από ΡΩΜΑΙΚΑ ΟΡΓΙΑ –ΦΩΤΟ

Στην Τενερίφη, μόλις άνοιξε ένα νέο εστιατόριο, το Ιννάτο, με έναν αφροδισιακό μπουφέ από…ανθρώπινα κορμιά. Οι επισκέπτες τρώνε γυμνοί, σε ένα ιδιαίτερο και ρομαντικό περιβάλλον, με χαμηλό φωτισμό και μόνο οργανικά προϊόντα.

Σούσι, τυρί, φράουλες με σοκολάτα κι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, τα βρίσκει στο πρώτο εστιατόριο γυμνιστών, εμπνευσμένο από τα ρωμαϊκά όργια, που μόλις άνοιξε στην Τενερίφη.

Στο Ιννάτο, μπορεί κανείς να φάει καθημερινά, αλλά μόνο βράδυ, καθώς τις υπόλοιπες μέρες το εστιατόριο παραμένει κλειστό, γεγονός που ενισχύει τον ρομαντικό του χαρακτήρα. Ο σεφ του, μάλιστα, ο Ολίντο Ντονάντιο, έχει προϋπηρεσία σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Μισελίν.

 Ο στόχος του εστιατορίου είναι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Τόνι ντε Λεονάρντις, η απελευθέρωση του σώματος και η επιστροφή στις ρίζες μας. Έμπνευση αποτελεί η περίοδος του Μεσαίωνα, κατά τον οποίο δεν υπήρχε ηλεκτρικό, ατμόσφαιρα που θέλει να προσεγγίσει και το εστιατόριο, για να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. «Μπορείς να πεις ότι είναι η ερωτική στιγμή της βραδιάς» σχολιάζει ο Λεονάρντις.

Το εστιατόριο είναι κλεισμένο σε κήπους και τα πρώτα σχόλια ανθρώπων που το επισκέφθηκαν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Πολλοί λένε ότι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο άνετοι ένιωθαν γυμνοί ή ημίγυμνοι και ακόμα περισσότεροι, που το επισκέφθηκαν με το ταίρι τους, δήλωσαν ότι το πάθος μεταξύ τους φούντωσε περισσότερο.

Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν τις μπλούζες τους, αφήνοντάς τες στην είσοδο του εστιατορίου, μαζί με το κινητό τους, ενώ αργότερα, γδύνονται εντελώς σε ένα ειδικό παραβάν. Στη συνέχεια οδηγούνται στο τραπέζι τους, καθένα εν των οποίων έχει ένα ιδιαίτερο θέμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο εμφανίζεται στα Κανάρια Νησιά. Οι κάβες Μόνχε διοργανώνουν τακτικά τις εκδηλώσεις «Κρασί και Σεξ», δείπνα, δηλαδή, με ερωτικά θεάματα. Η εμπειρία που βιώνει κανείς, όμως, στο Ιννάτο είναι διαφορετική. Η μουσική είναι απαλή και συνοδευτική, σερβίρεται πάντα σανγκρία στην αρχή, για να ανάψουν τα πνεύματα, και αργότερα αντικαθίσταται από πιο "βαριά κρασιά" και μπύρες.

Τα μενού, που αποτελούνται από 5 πιάτα το καθένα, είναι συνολικά τρία: το χορτοφαγικό, των ψαρικών και των κρεατικών. Τα ορεκτικά και τα επιδόρπια σερβίρονται πάνω σε γυμνά σώματα μοντέλων.

Το πιο ξακουστό πιάτο, που πάντα κλέβει την παράσταση, είναι το «επιδόρπιο χαρούμενου τέλους», φράουλες, δηλαδή, με σοκολάτα, αλειμμένη στο σώμα ενός μοντέλου.

Διοργανώνονται, επιπλέον, διάφορες θεματικές εκδηλώσεις, όπως μυστικιστικές παραστάσεις, παιχνίδια με τη φωτιά και περιβάλλον ρωμαϊκού οργίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Η τιμή δεν είναι καθόλου απαγορευτική: μιλάμε για 150 ευρώ ανά ζευγάρι, μαζί με τα ποτά, ενώ κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω ίντερνετ.

Και για όσους έχουν θέμα με την υγιεινή, τα καθίσματα στα οποία κάθονται οι πελάτες είναι μιας χρήσεως.

«Η ζήτηση, μέχρι τώρα, είναι τεράστια» λέει αισιόδοξα ο ιδιοκτήτης, που φιλοξενεί στο μαγαζί του καθημερινά πελάτες απ’ όλον τον κόσμο, όπως Γερμανούς, Πορτογάλους και Ολλανδούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top