ΦΥΛΑΚΗ για τον 29χρονο που ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ γυμνές φωτογραφίες ΔΙΑΣΗΜΩΝ

"Ήταν για προσωπική χρήση" είπαν οι δικηγόροι

ΦΥΛΑΚΗ για τον 29χρονο που ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ γυμνές φωτογραφίες Δ

Με φυλάκιση θα τιμωρηθεί ο 29χρονος Έντουαρτ Μάτζερτζικ, ο άνθρωπος που μπόρεσε να "σπάσει" προσωπικούς λογαριασμούς 300 διασημοτήτων και να υποκλέψει γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Το επίμαχο υλικό ανέβασε, στη συνέχεια, στο διαδίκτυο, προκαλώντας ίλιγγο στους θαυμαστές και άγχος στους διασήμους.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα ο 29χρονος να πληρώσει για την πράξη του, με φυλάκιση για εννέα μήνες, έπειτα από διακανονισμό.

Στα θύματα του Μάτζερτζικ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, διασημότητες, όπως  η Τζένιφερ Λόρενς, η Κέιτ Άπτον, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Ριάνα. 
 
Η Λόρενς, μάλιστα, μίλησε για «σεξουαλικό έγκλημα» και είπε ότι ανησύχησε για τις επιπτώσεις που θα είχε αυτή η διαρροή στην καριέρα της. 

Ο 29χρονος, από την πλευρά του, γόνος αστυνομικών του Σικάγο, αποδέχτηκε μόνο τις κατηγορίες που αφορούν στη λήψη του υλικού, αρνούμενος τις κατηγορίες για διανομή του. Οι δε δικηγόροι του υποστήριξαν ότι η λήψη του υλικού προοριζόταν για αποκλειστικά «προσωπική χρήση».

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες με κανέναν ή ότι τις μοίρασε σε άλλους», υποστήριξαν οι δικηγόροι του.
 
Μέρος της συμφωνίας στο δικαστήριο είναι και η καταβολή 5.700 δολαρίων για ένα μη αναγνωρίσιμο θύμα του, οι φωτογραφίες του οποίου διαδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top