Η ΑΓΡΙΑ μυστική ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι- Εραστές της 2 αδέρφια του άντρα της και ηθοποιοί του Χόλιγουντ!

Η άλλοτε Πρώτη Κυρία, Τζάκι Κένεντι, κατάφερε να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας μια απίστευτα σκανδαλώδη ζωή!

Η άλλοτε Πρώτη Κυρία, Τζάκι Κένεντι, κατάφερε να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας μια απίστευτα σκανδαλώδη ζωή! 

Με αφορμή την... αλά Τζάκι εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της και τη νέα ταινία με υπόθεση τη ζωή της Τζάκι, η εφημερίδα Sun δημοσιεύει, σε συνέχειες, βιογραφία της πρώην πρώτης κυρίας, στην οποία αποκαλύπτεται η θυελλώδης ερωτική της ζωή και η απογοήτευσή της από τις διαρκείς απιστίες του Προέδρου.

Η Τζάκι αγωνίστηκε σκληρά για να "χτίσει" την τέλεια εικόνα της και να κρύψει τη ζοφερή αλήθεια. Ο γάμος της με τον Τζον Κένεντι ήταν χωρίς αγάπη και κάτω από έντονη πίεση μέχρι και τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963.

Την άγρια μυστική ερωτική της ζωή δεν τη γνώριζε κανείς. Η Τζάκι Κένεντι φαίνεται, λοιπόν, να έχει για εραστές δύο από τους αδερφούς του νεκρού συζύγου της και ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο κωμικός Πήτερ Κουκ, γεγονότα που ήρθαν στο προσκήνιο πολύ μετά το θάνατό της από καρκίνο το 1994.

 

Τα δυο αδέρφια

 

Σοκαριστικό είναι ότι εραστές της υπήρξαν και τα δύο νεότερα αδέρφια του Τζον Κένεντι, Τεντ και Μπόμπι, παντρεμένοι και οι δύο. Ακόμα και πριν από τη δολοφονία του συζύγου της, ο Μπόμπι περνούσε πολύ χρόνο μαζί της στο σπίτι της οικογένειας στη Μασαχουσέτη, όταν έλειπε ο Τζον Κένεντι.

"Φαίνεται να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την Τζάκι Κένεντι. Ακόμα και αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου", είπαν κυβερνητικοί κατάσκοποι για τον Μπόμπι, μετά τη δολοφονία του Προέδρου.

Μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Μπόμπι, τον είδε ιδιαίτερα διαχυτικό με την Τζάκι, ενώ εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες. Δεν ήταν πάντοτε διακριτικοί. Ο Μπόμπι αναγκάστηκε να διακόψει τη σχέση τους όταν προσπάθησε να αναλάβει την προεδρία το 1968, δολοφονήθηκε, όμως, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.

Η σχέση της με τον περιβόητο γερουσιαστή Τεντ Κένεντι ήταν ακόμα πιο παράνομη και πιο σοβαρή. "Πάντα ήμουν ερωτευμένος με την Τζάκι, από την αρχή", φέρεται να είχε πει σε πρώην βοηθό του ο γερουσιαστής. "Όταν πέθανε ο Τζον, ήξερα ότι έβλεπε και τον Μπόμπι αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. Ο Μπόμπι δεν μπορούσε να είναι συνέχεια μαζί της".

 

Επιτυχίες και στο Χόλιγουντ

 

Εκτός όμως από τους δύο αδερφούς του Τζον Κένεντι, η Τζάκι ακολούθησε τα χνάρια του τότε Αμερικανού προέδρου, πηγαίνοντας με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ενώ ο πρόεδρος κοιμόταν με τη Μέριλιν Μονρόε, η Τζάκι είχε παρασυρθεί από τον Μάρλον Μπράντο, τον Γκρέγκορι Πεκ, τον Ουίλιαμ Χόλντεν, τον Φρανκ Σινάτρα και τον Πήτερ Κουκ.

(Με τον Φρανκ Σινάτρα)

"Περίμενε να προσπαθήσω να τη ρίξω στο κρεβάτι. Όταν δεν έκανα κίνηση, πήρε τα πράγματα στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση. "Θα ήθελες να μείνεις το βράδυ;" και της είπα "περίμενα πως δεν θα ρωτούσες ποτέ" είχε γράψει ο Μάρλον Μπράντο, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

(Ο Μάρλον Μπράντο)

Πριν ακόμη από τη δολοφονία, κι ενώ ο Πήτερ Κουκ έπαιζε σε παράσταση στο Broadway, o συγγραφέας Άλαν Μπένετ έγραψε: "Νομίζω ότι ο Πήτερ είχε σχέση με την Τζάκι Κένεντι. Έχω μια εικόνα της να στέκεται δίπλα του, να του χαϊδεύει το χέρι στα παρασκήνια και σίγουρα πήγαινε σε πάρτι μαζί της".

Ως εκδίκηση για τις απιστίες του συζύγου της Τζον Κένεντι, η Τζάκι πήγε, επίσης, με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Ουίλιαμ Χόλτνεν, ενώ το 1963, ένα μόνο μήνα πριν από το μοιραίο ταξίδι του Τζον Κένεντι στο Ντάλας, είχε πάει στην Ευρώπη με τον Αριστοτέλη Ωνάση, που το 1968 θα γινόταν ο δεύτερος σύζυγός της.

(Η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, στον ρόλο της ως Τζάκι, στην ομώνυμη ταινία)

Παράλληλα, φήμες την ήθελαν να παραμελεί τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας, διοργανώνοντας ξέφρενα κι άγρια πάρτυ, ενώ περνούσε τις περισσότερες μέρες της μακριά από την Ουάσιγκτον. "Η Τζάκι αγαπούσε τα χρήματα και ο Ωνάσης είχε", είχε σχολιάσει πρώην γραμματέας του Τζον Κένεντι για τους λόγους που πίστευε ότι αποφάσισε η Τζάκι να παντρευτεί τον Ωνάση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top