Τα "έβαλε" με τον μικρό Μπάρον και "την έβαλαν" σε διαθεσιμότητα

Κειμενογράφος του Saturday Night Live τιμωρήθηκε επειδή σχολίασε τον Μπάρον Τραμπ στο Twitter

Τα "έβαλε" με τον μικρό Μπάρον και "την έβαλαν" σε διαθεσ

Η Κέιτι Ριτς, κειμενογράφος στη δημοφιλέστατη εκπομπή «Saturday Night Live» πλήρωσε την απόφασή της να χλευάσει τον Μπάρον Τραμπ, τον δεκάχρονο γιο του Αμερικανού προέδρου, στο Twitter.

Η Ριτς τέθηκε σε επ' αόριστον διαθεσιμότητα από το τηλεοπτικό σόου, έπειτα από ανάρτησή της στο Twitter, που έγραφε ότι ο Μπάρον θα είναι «ο πρώτος σκοπευτής με κατ' οίκον εκπαίδευση στις ΗΠΑ» , προκαλώντας αντιδράσεις. 

Η ανάρτησή της δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Δέχθηκε, όμως, σφοδρή κριτική, επειδή τα έβαλε με ένα 10χρονο παιδί, γεγονός που έκανε τη Ριτς να διαγράψει την ανάρτηση και να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της. Μάλιστα, το Σάββατο, το όνομά της δεν υπήρχε στους τίτλους τέλους του «Saturday Night Live». Παράλληλα, δημιουργήθηκε μία διαδικτυακή αίτηση για την απόλυση της κοπέλας, που είχε συγκεντρώσει πάνω από 54.000 υπογραφές έως τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Fox.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ριτς ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό της και έκανε μία ακόμα ανάρτηση. «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το άκαρδο tweet. Μετανιώνω βαθιά για τις πράξεις μου και τις προσβλητικές λέξεις μου. Ηταν αδικαιολόγητο και λυπάμαι τόσο πολύ», έγραψε.  

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι ο ίδιος ο Ντόναλτν Τραμπ έχει επιτεθεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη εκπομπή, εξαιτίας των σκετς-παρωδία στα οποία τον ενσαρκώνει ο Αλεκ Μπάλντουιν. «Καθόλου αστείο, το καστ είναι απαίσιο», είχε γράψει στις 14 Ιανουαρίου στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας «Πραγματικά κακή τηλεόραση».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top