Γνωστός πολιτικός φοβάται ότι θα τoν ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ η Μαντόνα!

Πήρε τη Μαντόνα στα σοβαρά

Γνωστός πολιτικός φοβάται ότι θα τoν ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ η Μαντόνα

«Ναι είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο», είπε το προηγούμενο Σάββατο στο συγκεντρωμένο πλήθος, αστειευόμενη, η Μαντόνα και συμπλήρωσε: «Όμως ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Τα λόγια της αυτά πήρε...στα σοβαρά ο πρώην  Πρόεδρος της Βουλής και νυν σύμβουλος του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Νιουτ Γκίνγκριτς, που δήλωσε ότι φοβάται ότι η τραγουδίστρια όντως σκοπεύει να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο κι ότι πρέπει να συλληφθεί για τα λεγόμενά της!

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας αναδυόμενος φασισμός της Αριστεράς. Είναι μέρος αυτού και νομίζω ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι «η αλήθεια είναι ότι αυτή (η Μαντόνα) θα πρέπει να συλληφθεί».

Πάντως, η διάσημη ποπ σταρ, δήλωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ότι το σχόλιο της για το κάψιμο του Λευκού Οίκου ήταν αλληγορικό προσθέτοντας ότι: «δεν είμαι βίαιο άτομο. Ξέρω ότι πράττοντας εν θερμώ δεν λύνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο είναι να το κάνουμε με την αγάπη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top