O νέος...Πρώτος Σκύλος!

Μετά τη Σάννυ και τον Μπο της οικογένειας Ομπάμα, σειρά στον Λευκό Οίκο έχει ο Πάττoν

Μετά τα σκυλιά της οικογένειας Ομάμπα, Σάννυ και Μπο, έρχεται ο Πάττον, σύμφωνα με τη Washington Post.

Ο Πάττον είναι ένα κουτάβι μόλις εννέα εβδομάδων, που φέρει το όνομα ενός ήρωα στρατηγού του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η οικογένεια δεν κατέχει κανένα ζώο συντροφιάς, είναι πιθανόν να επιλέξει αυτόν τον σκύλο, ράτσας Goldendoodle, για παρέα στον Λευκό Οίκο.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι μια παλιά φίλη του Ντόναλντ Τραμπ, η Λόις Πόουπ, μια φιλάνθρωπος που στηρίζει τους βετεράνους του πολέμου και τα ζώα, δεν θέλει καν να συζητήσει το ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα πάρει σκύλο στον Λευκό Οίκο, μια παράδοση που διαρκεί τα τελευταία 130 χρόνια.

 

Επικοινώνησε, λοιπόν, με τον Ντόναλντ Τραμπ και του εξήγησε την πρόθεσή της να του στείλει μια φωτογραφία του σκύλου που θέλει να του δώσει. «Του είπα: έλα να παρουσιάσεις τον σκύλο στον Μπάρον», δήλωσε η Λόις Πόουπ στην εφημερίδα. «Μου απάντησε: θα τον ερωτευτεί ο Μπάρον, θα τον θέλει», πρόσθεσε. Οταν ο μικρός γιός του Τραμπ, Μπάρον, είδε την φωτογραφία του σκύλου «συγκινήθηκε και δάκρυσε», εξομολογήθηκε η φιλάνθρωπος. 





 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top