Βρέφος τριών μηνών το 5ο θύμα του Ελληνοαυστραλού μακελάρη που θέρισε πεζούς

Μαρτυρία ΣΟΚ της συντρόφου του: «Τρελάθηκε! Έλεγε πως είναι θεός!»

Ένα βρέφος μόλις τριών μηνών είναι το 5ο θύμα του Δημήτρη «Jimmy» Γκαργκάσουλα, του Έλληνα ομογενή από την Αυστραλία, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής θέρισε πεζούς με το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε την Κυριακή η αστυνομία, συνολικά 37 άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι τέσσερις δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Εκτός από το τριών μηνών βρέφος που υπέκυψε, τα τέσσερα άλλα θύματα του 26χρονου μακελάρη είναι ένα οριτσάκι 10 ετών, δύο άνδρες 25 και 33 ετών και μια γυναίκα 32 ετών.

Ο Ελληνοαυστραλός που τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι στη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, εξακολουθεί επίσης να νοσηλεύεται. Ακόμη δεν έχει ανακριθεί.



Να σημειώσουμε, πως ο «Jimmy» το ίδιο πρωί πριν πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς, είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του, ενώ φέρεται να πάσχει από ψυχικές διαταραχές και να συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ

«Ήμουν στο διαμέρισμα της μητέρας του και με ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Δεν ήταν ο εαυτός του... έλεγε συνέχεια “δεν μπορώ να σε αφήσω, αν δεν έρθεις μαζί μου θα σε σκοτώσω. Οδηγούσε πολύ νευρικά... έλεγε συνέχεια ότι ήταν το τέλος του κόσμος και πώς σχεδίαζε να παρασύρει ανθρώπους στο δρόμο, γιατί η αστυνομία μάς παρακολουθεί. Φοβόμουν πάρα πολύ, Του έλεγα συνέχεια “ας μην γίνει έτσι, σταμάτησε το αυτοκίνητο και να συνεργαστείς με την αστυνομία» είπε η 25χρονη Akiir Muo.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως «όταν κατάλαβε πως όλο και περισσότεροι αστυνομικοί μας ακολουθούσαν, τρελάθηκε... έλεγε συνέχεια ότι ήταν θεός και θα σκότωνε πολλούς ανθρώπους. Φτάσαμε στην Bolte Bridge και εγώ ζητούσαν συνεχώς να κατέβω από το αυτοκίνητο. Μου άνοιξε την πόρτα και με έσπρωξε στον δρόμο. Φοβόμουν πάρα πολύ... Όταν έμαθα ότι σκότωσε πεζούς, σοκαρίστηκα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν “Jimmy τι έκανες;”...»

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ:

Σοκαρισμένη είναι και η μητέρα του «Jimmy», Έμιλι, η οποία είπε στην «Herald Sun»:

«Ντρέπομαι για αυτόν και ντρέπομαι που είμαι μητέρα του. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα θύματα και τις οικογένειές τους. Όταν έμαθα τι έκανε, ένιωσα άρρωστη, πόνεσε το στομάχι μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο άλλο παιδί της, που μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, λέγοντας πως «ήταν το μωρό της και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του». 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top