Μπορεί η Μισέλ Ομπάμα για τους τύπους να έπρεπε να χαμογελά και να είναι… comme il faut όταν υποδέχτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ και την Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όμως όσα δεν έλεγε με τα λόγια, τα έλεγε με το… βλέμμα!

Όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, η πρώην Πρώτη Κυρία έγινε viral στα social media με τις εκφράσεις του προσώπου και την γλώσσα του σώματός της, με πολλούς να σχολιάζουν πως δεν την έχουν ξαναδεί έτσι.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

Από τα πλέον χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ορκωμοσίας, ήταν η ματιά της Μισέλ Ομπάμα την ώρα που ορκιζόταν ο νέος 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, με την Μισέλ να μην κρύβει την ενόχληση, την αποδοκιμασία αλλά και τα νεύρα της, όση ώρα άκουγε τις εθνικιστικές κορώνες του Ντόναλντ Τραμπ.

Πίσω της βλέπετε τον «πέρα βρέχει» Μπιλ Κλίντον. Είναι η περίφημη στιγμή που αποδεικνύει το… «once a Bill always a Bill», καθώς χαζεύει την Ιβάνκα Τραμπ, αλλά γίνεται τσακωτός από την Χίλαρι, η οποία του ρίχνει ένα βλέμμα αποδοκιμασίας και παραίτησης.

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ

Και φυσικά, η Μισέλ δεν κατάφερε να κρύψει την δυσάρεστη έκπληξη της, ούτε όταν έλαβε ένα δώρο της Μελάνια από τα «Tiffany's» μέσα σε ένα μπλε κουτί που προκάλεσε φρενίτιδα στα social media για το περιεχόμενό του.

Το βλέμμα απορίας, αμηχανίας και… «τι στο καλό συμβαίνει εδώ πέρα;» ήταν αυτό που χαρακτήρισε την πρώην Πρώτη Κυρία εκείνη την ώρα, καθώς το δώρο δόθηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή!

Ευτυχώς ο Μπάρακ Ομπάμα έβγαλε την σύζυγό του από την δύσκολη θέση, καθώς αναγκάστηκε να εισέλθει στον Λευκό Οίκο και να αναζητήσει κάποιον για να πάρει το δώρο από τα χέρια τους:

Η ΜΙΣΕΛ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ

«Το πρόσωπο της Μισέλ δείχνει ακριβώς τί αισθάνεται σήμερα», έγραψαν οι New York Times στην Online έκδοση τους, με πολλούς να σχολιάζουν πως η Μισέλ είχε νεύρα πριν καν φτάσει το ζεύγος Τραμπ στον Λευκό Οίκο για το καθιερωμένο τσάι υποδοχής.

 

Tags: