Πώς γιόρτασαν την ορκωμοσία οι Τραμπ-Οι εντυπωσιακές τουαλέτες και ο χορός με την Μελάνια

Φρανκ Σινάτρα και το συμβολικό... «I Did it my Way» επέλεξε ο πλανητάρχης

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… τρεις δεξιώσεις ακολούθησαν της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δυο πρώτες δεξιώσεις έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον και μία τρίτη, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε Μουσείο.

Όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής, μπήκαν για τα καλά στο… κλίμα, με τον Τραμπ να δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του.

Στην πρώτη δεξίωση που έδωσαν «το παρών», ο νέος Πλανητάρχης επανέλαβε πως τον είχαν υποτιμήσει, ενώ φώναξε ξανά το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του «να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

«ΤΟ ΕΚΑΝΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ-Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΜΕΛΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑΤΡΑ

Στη συνέχεια, Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια, χόρεψαν για ρώτη φορά ως προεδρικό ζεύγος, υπό τους ήχους διασκευής του «My Way», του Φρανκ Σινάτρα. Ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, με τη σύζυγό του και τα παιδιά των δύο ζευγαριών, που χόρεψαν μαζί τους.  



Στη συνέχεια, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε :

«Ορίστε, λοιπόν, που τα καταφέραμε.Το ξέραμε ότι θα νικήσουμε και νικήσαμε. Ακόμη και εκείνοι που δεν ήταν και τόσο καλοί μαζί μου, σήμερα αναγκάστηκαν να παραδεχτούν σήμερα ότι τα πήγα περίφημα», τονίζοντας ότι «δεν θα μας εκμεταλλεύονται πλέον», ενώ έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τον κόσμο «να συνεχίσω στο Twitter; Είναι ένας τρόπος να παρακάμψω τα ανέντιμα ΜΜΕ».

 

 



Στην τρίτη και τελευταία δεξίωση της βραδιάς, ο Τραμπ απευθυνόμενος σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και βετεράνους είπε:

«Είστε εκπληκτικοί. Μου αρέσετε για πολλούς λόγους. Αλλά μου αρέσει και το γεγονός ότι όλοι με ψηφίσατε, σωστά; Ολοι με ψηφίσατε».

Και φυσικά, δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και την νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την σύζυγό του Μελάνια, η οποία μιλώντας στους παρευρισκομένους, είπε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπηρεσίες σας. Είναι τιμή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία. Θα κερδίσουμε. Θα κάνουμε ξανά την Αμερική μεγάλη».

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι επέλεξε να χορέψει το «I Will Always Love You», ενώ όπως επιβάλει η παράδοση, χόρεψαν και με μέλη των ενόπλων δυνάμεων.
 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ

Από τις στιγμές της βραδιάς που έκλεψαν την παράσταση, ήταν και ο χορός της εκθαμβωτικής Μελάνια με τον λοχία του αμερικανικού στρατού Jose A. Medina, τον οποίο φάνηκε πως απόλαυσαν και οι δυο.

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ

Και φυσικά χορός χωρίς τουαλέτες γίνεται; Δεν γίνεται; Πόσο μάλλον όταν είσαι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής και η κόρη του Πλανητάρχη! Για την Μελάνια και την Ιβάνκα ο λόγος, οι οποίες έλαμψαν μέσα στα εκθαμβωτικά τους φορέματα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η Μελάνια Τραμπ, επέλεξε ένα haute couture φόρεμα σε αποχρώσεις του άσπρου, το οποίο σχεδίασε μαζί τον Herve Pierre, έναν εκ των πρώην σχεδιαστών της Carolina Herrera.

Μάλιστα ο Pierre δήλωσε περήφανος, λέγοντας:

«Έχω σταθεί στ' αλήθεια πολύ τυχερός, διότι στα 20 χρόνια που ζω στην Αμερική έχω ντύσει όλες τις Πρώτες Κυρίες: Την κα Κλίντον όταν εργαζόμουν στον Oscar de la Renta, τις κυρίες Μπους και Ομπάμα στην Carolina Herrera. Τώρα έχω την τύχη και την τιμή να ντύσω και την Μελάνια Τραμπ, αυτή τη φορά όμως με τη δική μου υπογραφή. Η κα Τραμπ ξέρει ακριβώς τι της αρέσει, οι συζητήσεις μεταξύ μας ήταν και είναι πολύ απλές. Γνωρίζει τη μόδα, καθώς είναι πρώην μοντέλο. Ξέρει επίσης τη διαδικασία του ραψίματος, επομένως μιλάμε την ίδια γλώσσα όταν συζητούμε για τη σχεδίαση μιας τουαλέτας».

H Ιβάνκα με τη σειρά της, προτίμησε κάτι ακόμα πιο αστραφτερό, επιλέγοντας μια τουαλέτα της Carolina Herrera που… έλαμπε ακόμα και στο σκοτάδι. Στο χορό,συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Jared Kushner.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top