ΦΟΒΕΡΟ: Βρήκαν το νεογέννητο κορίτσι που έψαχναν επί 18 χρόνια!

Η "μητέρα" του συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απαγωγή

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το μαιευτήριο που γεννήθηκε το 1998 στη Φλόριντα και ξαφνικά… εμφανίστηκε σώο κι ασφαλές στη Νότια Καρολίνα, 18 χρόνια μετά! 

Η Καμίγια Μόμπλεϋ εξαφανίστηκε στις 10 Ιουλίου 1998. Ο Σερίφης του Τζάκσονβιλ, Μάικ Ουίλιαμς, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι, ακόμα κι αν μια υπόθεση χαμένου παιδιού κλείσει, πάντα οι αρχές ψάχνουν νέα στοιχεία ή μια νέα βοήθεια της τεχνολογίας που μπορεί να πάει την έρευνα ένα βήμα παραπέρα. «Αυτό ακριβώς αναζητάμε» είπε. «Δικαιοσύνη για τα θύματά μας, όσο καιρό κι αν χρειαστεί!»

Πέρυσι, ο Ουίλιαμς βρήκε δυο νέα στοιχεία, που εντόπισαν την 18χρονη, πλέον, κοπέλα, με διαφορετικό, όμως, όνομα. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πλαστά έγγραφα που αφορούσαν την ταυτότητα της Μόμπλεϋ, ενώ ένα τεστ DNA που ακολούθησε, επιβεβαίωσε ποια ήταν η κοπέλα στ’ αλήθεια.

«Σας παρακαλώ να θυμάστε ότι απήγαγαν το κορίτσι όταν ήταν νεογέννητο, επομένως θα χρειαστεί καιρός και βοήθεια προκειμένου να επεξεργαστεί όλα τα καινούρια δεδομένα», εξήγησε ο Ουίλιαμς.

O Κρεγκ Άικεν, βιολογικός πατέρας του κοριτσιού, δήλωσε ότι λατρεύει την κόρη του, με την οποία συναντήθηκε την Κυριακή και ότι "η πρώτη συνάντησή μας ήταν υπέροχη! Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να εξηγήσεις!"

Η γυναίκα που ζούσε με τη Μόμπλεϋ και παρουσιαζόταν ως η μαμά της, 51 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απαγωγή. Το 1998, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Florida Times, η γυναίκα αυτή παρουσιάστηκε ως νοσοκόμα στο μαιευτήριο που γεννήθηκε το κορίτσι, προτού αρπάξει το νεογέννητο κι εξαφανιστεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top