Κατάφερε να ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ μετά από ΚΩΜΑ χάρη στο CrossFit!

Η συγκινητική ιστορία της Κάθριν, που μετά από σεξουαλική κακοποίηση, έπεσε σε κώμα

Η Κάθριν Λόουσον, το μικρότερο παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας, ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών λίγο μετά την εφηβεία της. Παρά τις προσπάθειες του αδερφού και των γονιών της να τη σώσουν, η κατάστασή της όλο και χειροτέρευε.

Ώσπου μια μέρα, τα ίχνη της Κάθριν εξαφανίστηκαν. Αστυνομικοί και γονείς την έψαχναν παντού ανεπιτυχώς, μέχρι που έλαβαν τα άσχημα νέα: το κορίτσι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, εξαιτίας χτυπημάτων στο κεφάλι.

Οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς της ότι. αν κάποια στιγμή ξυπνούσε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει, η μορφή της δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που θυμούνταν.

Η Κάθριν όντως, λίγο αργότερα ξύπνησε από το κώμα, οι αλλαγές, όμως, στο σώμα, το μυαλό και τη ζωή της ήταν τέτοιες που, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κάθε μέρα διέτρεχε κίνδυνο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Τα κινητικά προβλήματα και η δυσλειτουργία στην ομιλία, όμως, δεν αποτέλεσαν για τον αδερφό της, εμπόδιο! Απευθύνθηκε στον Ρομπ Λόουσον, προπονητή CrossFit, ο οποίος πίστεψε στην Κάθριν και τις ικανότητές της. Με καθημερινή προπόνηση και ειδικές ασκήσεις, το κορίτσι κατόρθωσε να ξεπεράσει σιγά σιγά πολλά από τα κινητικά της προβλήματα. Τρία χρόνια μετά, η Κάθριν στέκεται, περπατάει και γυμνάζεται, έχοντας βελτιώσει, με τη βοήθεια του CrossFit, τα προβλήματά της σε ποσοστό 75%!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top