Mια Ελληνοαμερικανίδα πάει τον Τραμπ στα δικαστήρια για σεξουαλική παρενόχληση

Κατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση παραμονές της ορκωμοσίας του

Με την δημοτικότητα του στο ναδίρ και με μια… μήνυση, ξεκινά την θητεία του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προετοιμάζεται για την ορκωμοσία του, κατέχοντας το ρεκόρ του λιγότερου δημοφιλούς Προέδρου πριν καν ορκιστεί.

Και φυσικά σε όλο αυτό τον «κυνηγά» και το αμαρτωλό παρελθόν του, καθώς είναι ουκ ολίγες οι καταγγελίες γυναικών που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Μια εξ΄αυτών και η Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζέρβος, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ για δυσφήμηση.

Η πρώην παίκτρια του reality, «The Apprentice», τον είχε κατηγορήσει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για σεξουαλική παρενόχληση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2007. Στην αγωγή της υποστηρίζει ότι με τις διαψεύσεις του τον περασμένο Οκτώβριο ο εκλεγμένος πρόεδρος την υποβίβασε και την εξευτέλισε δημόσια, προξενώντας της ηθική και οικονομική βλάβη, ενώ είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό για τη συμπεριφορά του.



Έχοντας στο πλευρό της την δικηγόρο της Γκλόρια Άλρεντ, πολιτικά δραστήρια με το Δημοκρατικό Κόμμα, η οποία είπε ότι η πελάτισσά της πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους για τις αιτιάσεις της κατά του Τραμπ, η  41χρονη Ζέρβος δήλωσε:

Από τη στιγμή που ο κ. Τραμπ δεν έκανε δήλωση αποκατάστασης, όπως είχα ζητήσει, δεν μου άφησε άλλη εναλλακτική απ’ το να καταθέσω μήνυση εναντίον του για να αποκαταστήσω τη φήμη μου.


Να σημειώσουμε, ότι η Ελληνοαμερικανίδα είχε κατηγορήσει δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στη διάρκεια μιας συνάντησής τους όπου θα συζητούσαν μια πρόταση για δουλειά.

Φυσικά ο Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά τόσο τους ισχυρισμούς της Σάμμερ Ζέρβος όσο και των άλλων γυναικών, λέγοντας πως είναι «ψευδείς και γελοίοι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top