Έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ ήταν 5 μηνών έγκυος-Νεκρό και το μωρό της 26χρονης καλλονής

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του συζύγου της που έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε μια στιγμή

Νεκρή 26χρονη έγκυος από καρδιακή προσβολή

Την σύντροφό του και το αγέννητο παιδί τους μέσα σε μια στιγμή έχασε ένας νεαρός άνδρας, μην μπορώντας να πιστέψει την συμφορά που τον χτύπησε.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η 26χρονη Karah Ross που ήταν έγκυος στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, υπέστη καρδιακή προσβολή, με αποτέλεσμα να πεθάνει και εκείνη αλλά και το μωρό που κυοφορούσε.

Η νεαρή γυναίκα που η οικογένεια της λέει πως ήταν απόλυτα υγιής και fit, ξύπνησε για να πάει στο μπάνιο και κατέρρευσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Glasgow.

Aμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά τόσο για τη μαμά όσο και για το παιδί.

Ο σύντροφός της, Sean Gillies, συντετριμμένος περιέγραψε με ανάρτηση του στο Facebook την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του, λέγοντας:

Τα λόγια πραγματικά δεν μπορούν να περιγράψουν το επίπεδο πόνου και θλίψης που αισθάνομαι σήμερα σε τέτοιο βαθμό που είμαι εντελώς μουδιασμένος. Με κάλεσαν στη 1 τα ξημερώματα να μου πουν ότι η Karah αρρώστησε και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όταν έφτασα, 30 λεπτά αργότερα κατέληξε και ένας γιατρός μου είπε ότι εκείνη και ο όμορφος γιος μας έφυγαν από κοντά μου. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό γιατί η Karah ήταν πολύ πιο φιτ από πολλούς αθλητές και όλα πήγαιναν ομαλά με το αγοράκι μας.

Να σημειώσουμε, πως η 26χρονη Karah βρισκόταν με τη γιαγιά της όταν κατέρρευσε:

«Ήταν απολύτως καλά. Ήταν μια υγιής νέα γυναίκα. Αυτό προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Η Karah ήταν πολύ ευγενικό και τρυφερό κορίτσι. Θα έκανε οτιδήποτε για τον καθένα και ήταν τόσο χαρούμενη για το μωρό που περίμενε» δήλωσε σοκαρισμένη η γιαγιά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top