Τις «έφαγε» ο Βαλς: Νεαρός τον χαστούκισε-Απίστευτες σκηνές (VIDEO)

Την ώρα που βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στη Βρετάνη

Τις... έφαγε ο Μανουέλ Βαλς, όταν ένας νεαρός τον χαστούκισε ξόφαλτσα, κατά την διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας στη Βρετάνη.

Όπως θα δείτε και στο video που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Le Telegramme», ο 54χρονος πρώην Φάλλος Πρωθυπουργός, περνούσε δίπλα από μια ομάδα ανθρώπων στην πόλη Λαμπάλ, έπειτα από μια επίσκεψη του στο δημαρχείο.


Lamballe. Manuel Valls giflé από Letelegramme

Αρχικά το video δείχνει τον Βαλς να ανταλλάσσει χειραψία με τον 20χρονο άνδρα, ο οποίος κάτι του λέει και στη συνέχεια του ρίχνει χαστούκι αλλά ίσα ίσα που τον ακουμπά.

Ο Βαλς αποφεύγει αστραπιαία το χτύπημα, κάνοντας πίσω, και τότε ο σωματοφύλακας του αρπάζει σε χρόνο dt τον νεαρό άνδρα, του κάνει κεφαλοκλείδωμα, τον σπρώχνει σε ένα φράκτη και τον ρίχνει κάτω.

Ο Βαλς, ο οποίος είναι υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής για το χρίσμα της Αριστεράς ενόψει των προεδρικών εκλογών, δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο περιστατικό.



Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το περιστατικό, ο Βαλς δήλωσε:

Ποτέ μου δεν φοβόμουν να έλθω σε επαφή με τους Γάλλους πολίτες. Η Δημοκρατία δεν ισοδυναμεί ποτέ με τη βία».
 

Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται πλέον υπό κράτηση, ενώ στο βίαιο περιστατικό αναφέρθηκε με tweet του ο Πιερ Μοσκοβισί, λέγοντας:

«Η βια κατά του Μανουέλ Βαλς είναι απαράδεκτη. Του εξέφρασα την αλληλεγγύη μου».



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top