Ρατσιστική επίθεση σε ζευγάρι Ελλήνων ομογενών! «Εδώ είναι Αμερική- Να μιλάτε γ@@@μένα αγγλικά»

Όλα έγιναν το Σάββατο το απόγευμα σε ένα μαγαζί του Λος Άντζελες

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ζευγάρι Ελλήνων ομογενών, μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Αμερική, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου! Κι όλα αυτά επειδή μιλούσαν μεταξύ τους στα ελληνικά και μια γυναίκα ενοχλήθηκε, λέγοντας τους «εδώ είναι Αμερική, να μιλάτε αγγλικά!»

Όλα έγιναν το Σάββατο το απόγευμα σε ένα μαγαζί του Λος Άντζελες, όταν ο Θανάσης Παπούλιας και η σύζυγός του Σοφία στέκονταν στην ουρά του ταμείου και ενώ περίμεναν, συζητούσαν στα ελληνικά. Η γυναίκα ενοχλήθηκε και τους επιτέθηκε φραστικά! Πάντως υπάρχει ακόμα ελπίδα, αφού η υπάλληλος του καταστήματος της ζήτησε να απομακρυνθεί γιατί δεν είναι επιθυμητές τέτοιες συμπεριφορές.

Τι έγραψε ο Θανάσης Παπούλιας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook:

«Στεκόμουν στην ουρά σε ένα σούπερ μάρκετ, μιλώντας στη γυναίκα μου… στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποιον να γκρινιάζει πίσω μου και φάνηκε πως κάτι ήθελε να μου πει. Γύρισα και είπα "συγγνώμη;" και άκουσα να φωνάζει "να μιλάτε γ@@@μενα αγγλικά, εδώ είναι Αμερική". Έμεινα σοκαρισμένος. Ακολούθησε κάθε βρισιά που υπήρχε στο περιορισμένο λεξιλόγιό της και να μου πει να γυρίσω πίσω στη χώρα μου! Το αστείο είναι πως πίστευα πως ΕΙΜΑΙ στη χώρα μου, στη χώρα που γεννήθηκα, στις ΗΠΑ.

Μετά, το καλύτερο ήταν πως έπαθε σοκ όταν της απάντησα σε άψογα αγγλικά. Αλλά δεν σταμάτησε. Συνέχισε να βρίζει, να μου λέει πως εδώ είναι Αμερική. Τη λυπάμαι τη γυναίκα αυτή» έγραψε ο Θανάσης Παπούλιας, σημειώνοντας πως το "ευτυχές" του πράγματος είναι πως το ζευγάρι δεν είχε μαζί του τα παιδιά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top